Nova Pantene reklama – „Nemojte me mrziti jer sam jaka“

Jake žene se i dalje osjećaju neugodno. Pantene je pronašao rješenje za to te je za novu kampanju uzeo jednu od najjačih žena na svijetu Rondu Rousey, koja se pridružila ambasadoricama branda glazbenicama Heleni Gomez i Jillian Hervey.

U sklopu njihove kampanje „Strong is Beautiful“, kojom Pantene želi pomoći ženama i djevojčicama da izgrade svoje samopouzdanje, nakon reklame koja naglašava važnost odnosa oca i kćeri, stiže nova protiv stereotipa koja želi pokazati kako žene mogu biti istovremeno i jake i ženstvene.

Žene mogu istovremeno biti i jake i lijepe

Ronda je američka stručnjakinja kombiniranih borilačkih vještina te glumica, a u reklami se pojavljuje kao UFC borac koji se priprema za borbu te raspuštene kose uz snažnu poruku za sve jake žene u svijetu „Nemojte me mrziti jer sam jaka“ i zaista pokazuje kako je snaga lijepa.

Procter & Gamble je ovime zapravo nadogradio svoju staru kampanju još iz 1980. u kojoj je glumica Kelly Le Brock govorila „Nemojte me mrziti jer sam lijepa“, no sad se umjesto „lijepa“ koristi izraz „jaka“.

„U potpunosti sam svjesna da nisam prva osoba na koju ljudi pomisle koja bi mogla surađivati s beauty brandom“, rekla je Ronda. Mnogi su je nazivali i „gospođom muškarcem“, no ona ističe kako snaga nije samo u mišićima, već da je važno imati srce i pronaći unutarnje samopouzdanje, zbog čega je počašćena da je dio ove odlične kampanje, prenosi Adweek.

Kampanja potiče žene da razbiju sve rodne barijere, staklene stropove, a zanimljiva je zato što za razliku od drugih reklama za njegu kose ne stavlja sam proizvod i kosu u središte pozornosti, već prenosi mnogo važniju poruku.

Pogledajte je i sami.

https://www.youtube.com/watch?v=7TIQBnCSiik&feature=youtu.be&list=PLIUDgI1r16Cur0RUXlG6vePuIgWZGXuVD

 

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više