Nove snage udruge Glas Poduzetnika!

Zbog brzog i velikog rasta članstva udruga Glas poduzetnika širi svoj tim s koordinatorom rada Udruge i specijalistom za podršku članovima. Udruga Glas poduzetnika koja broji već više od deset tisuća članova i svakim danom raste, povećala je tim za dvije profesionalke, koordinatoricu rada udruge Marušu Stamać i specijalisticu za podršku članovima Katarinu Leko.

Povezano:

Tko su nove snage udruge Glas Poduzetnika?

Marušu Stamać, po struci magistricu povijesti umjetnosti, možda ste već vidjeli na TV ekranu, kako vodi bitke u nekim od najgledanijih TV emisija u Hrvatskoj. Bivša je novinarka i TV reporterka s dugogodišnjim iskustvom u televizijskim, tiskanim i digitalnim medijima. Bitke za bolje društvo i dalje traju, ali na nekim drugim terenima. I sama sada mikro poduzetnica odazvala se zovu Udruge kako bi preuzela koordinaciju i postala glavni megafon, jer za nju, biti mali kotačić promjene na bolje je veliko zadovoljstvo, a biti glas tisuća poduzetnika, privilegij.

Katarina Leko je diplomirana ekonomistica, a kao dijete ratne generacije vječni je borac za pravdu i bolje mogućnosti. Ovisnik o bicikliranju, usavršavanju znanja i traženju novih izazova, ali nije od onih koji su tu samo biciklom, tu je da nešto stvarno i napravi od čega će svima biti bolje. Udruga Glas poduzetnika za nju je bio logičan slijed te je od danas megafon za preko deset tisuća članova. Po njezinom mišljenju, UGP je postigao nešto što je malo njih postiglo do sada, u nevjerojatno malo vremena, što je motiv za još veću predanost ciljevima.

Povodom proširenja tima Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika je izjavio:  “U ovo krizno doba, kada je svako radno mjesto dragocjeno, UGP se profesionalizira i zapošljava. Maruša i Katarina su nova lica UGO-a, uvijek na raspolaganju i spremne pomoći našim članovima, medijima i partnerima u borbi za Hrvatsku 2.0. Dobro nam došle!”

Foto: Privatna arhiva, UGP

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -