Novi alat unutar office 365 paketa Microsoft Teams postaje pravo mjesto za timski rad

Microsoft Teams, novi radni prostor za timove, temeljen na chatu, postao je dostupan svim korisnicima programa Office 365 uz više od 100 novih značajki. Nakon što je usluga predstavljena u studenom 2016., danas je koristi više od 50.000 organizacija.

Unutar najaktivnijih organizacija, broj ljudi koji koriste Microsoft Teams raste 30% mjesečno, a uporaba poruka se udvostručuje svaka dva mjeseca. Trenutačno, usluga ima više od 85 milijuna aktivnih komercijalnih korisnika mjesečno i dostupna je na 181 tržištu i na 19 jezika.

Novi radni prostor za timove

Inače, radni prostor Microsoft Teams okuplja ljude, razgovore i sadržaje kao i alate koje timovi trebaju kako bi jednostavno surađivali.  Zbog odličnih povratnih informacija kupaca, Microsoft je od studenog dodao čak 100 novih značajki za bolji rad timova.

Tako je Microsoft Teams postao pravo mjesto za timski rad koje pruža ugrađene Office aplikacije i usluge koje timovi koriste svaki dan – Word, Excel, PowerPoint, SharePoint te OneNote. Uvedene su i nove značajke u chat –  audio i video pozivi putem mobitela i botovi koji koriste umjetnu inteligenciju.

Svaki tim može prilagoditi svoj radni prostor s tabovima, konektorima i botovima, kao i poznatim Microsoftovim alatima kao što su Planner and Visual Studio Team Services. Microsoft Teams ima napredne sigurnosne opcije i mogućnosti usklađivanja. Podaci su šifrirani u svako doba, a uslugom se upravlja isto kao i drugim Office 365 programima.

Microsoft Teams

Usluga Microsoft Teams podržava ključne standarde usklađenosti, uključujući EU standarde, ISO27001, HIPPA i druge.

Ako želite isprobati Microsoft Teams, to možete učiniti kroz besplatno testno korištenje programa Office 365 ovdje.

Foto: Microsoft Teams

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...