Novi projekt Natalije Crnički – platforma za vođenje uslužnih djelatnosti Salonize zamjenjuje bilježnicu i papir

Natalija Crnički voditeljica je za razvoj i promidžbu u obiteljskoj tvrtki BNB Sklad. Ova tvrtka nudi jedinstvenu uslugu outsourcinga prodaje te savjetovanja, što su i mnoge hrvatske tvrtke prepoznale. Outsourcing prodaje naime ubrzava poslovne procese i donosi uštede.  

Aplikacija za vođenje poslovanja Salonize

A upravo iz outsourcinga prodaje nastala je i nova ideja o platformi za vođenje poslovanja. Riječ je o aplikaciji Salonize, osmišljenoj od grupe mladih informatičara. Ponukani istupima u javnosti Natalije i njene tvrtke obratili su im se sa tom idejom. Naime, aplikacija je namijenjena prvenstveno prostorima Jugoistočne Europe, na svim jezicima i pismima kojih na tom prostoru ima zaista puno.

„Znamo da postoji jezična barijera i da ne znaju svi engleski koji se nametnuo kao vodeći jezik te itekako postoji potreba za proizvodom na materinjem jeziku. Kako i moj muž ima iskustva u programiranju i osmišljavanju poslovnih programa, tako smo se i odlučili krenuti u novu pustolovinu osnovavši istoimenu tvrtku Salonize“, rekla nam je Natalija.

Aplikacija Salonize služi za vođenje uslužnih djelatnosti pa je tako može koristiti svaki salon, wellness, spa centar, svaka ordinacija ili ured koji želi optimizirati svoje poslovanje. „To nije software koji treba instalirati na PC-u, to je aplikacija koja se može koristiti na neograničenom broju uređaja (mobitela, tableta, PC-ova..). Važno je samo da imate pristup internetu.“

Salonize

Dakle, Salonize je sustav za naručivanje i organizaciju poslovanja. Jednako tako, i sustav podataka o klijentima (CRM), sustav za komunikaciju s klijentima, ali i sustav praćenja poslovanja u jednom. Stoga, ova aplikacija zamjenjuje bilježnicu i papir, pomaže da dobijete uvid u narudžbe, zaradu, da pratite klijente, njihove dolaske, koje ste materijale koristili, vašu statistiku…

„Uz pomoć Salonizea stvarate svoj vlastiti CRM sustav i vrlo je koristan kada imate puno klijenata, a želite biti profesionalni, ali i imati bolju organizaciju i privatnog i poslovnog života“, napomenula je Natalija te objasnila kako on funkcionira u praksi.

„Nazove vas klijent i želi se naručiti. Vi niste na svom radnom mjestu, ali imate mobitel u kojem postoji tablica gdje vidite jeste li slobodni vi ili bilo tko od vaših djelatnika u tom terminu. Odmah možete svom klijentu odgovoriti i udovoljiti mu“.

Također, kada niste u mogućnosti odraditi sastanak u dogovorenom terminu, tada osoba koja umjesto vas održava sastanak može u rubrici history (povijesti) pogledati što ste prošli put razgovarali s klijentom te nastaviti tamo gdje ste stali, dodala je.

„Zatim, možete svoje klijente podsjetiti na novi proizvod ili uslugu koju nudite, čestitati im rođendan, podsjetiti ih da nisu bili već neko vrijeme kod vas te im tako dati do znanja da mislite na njih i da su vam važni.“

Salonize osigurava sigurnost podataka

Mogućnosti je zaista mnogo i ovise o vašem poslu, a Natalija je naglasila kako se aplikacija razvija i razvijat će se i dalje. No, ono što je zaista važno je da su kod ove aplikacije svi podaci sigurni, zaštićeni te se rade back upovi, što se garantira i Ugovorom. „Naime, postoje rješenja koja se nude bez Ugovorne obveze što smatram vrlo neozbiljnim i neprofesionalnim. Jer Ugovor ne samo da obavezuje već i štiti.“

Što se tiče cijene, za Salonize se naplaćuje samo održavanje i to mjesečno, godišnje ili dvogodišnje, a garantiraju cijenu koja uključuje i nadogradnju postojeće aplikacije te tehničku podršku.

Salonize

„U ovom vremenu brzine, kada se iz sekunde u sekundu mijenja život, način razmišljanja, komunikacija treba se uspjeti i znati prilagoditi turbulencijama svakodnevnice“. I upravo to su bili razlozi zašto su Natalija i njen suprug odlučili ući u posao sa softwareom. I zaista, njihov Salonize to sve omogućava.

„Već je Y generacija tu, ali nemojmo zaboraviti da će s vremenom stasati i Z generacija… To su generacije koje su odrasle na PC-ovima, tabletima, pametnim telefonima, kojima je Zemlja globalno selo, kojima su društvene mreže baza komunikacije… Te generacije žele rješenje odmah i sada, a aplikacija Salonize im to omogućava i pomaže im voditi posao i komunicirati s klijentima, ali i imati više vremena za sebe. Konačno slogan Salonizea i jest „Život nije savršen ali vaš posao to može biti!“, zaključila je Natalija.

Foto: privatna arhiva Natalije Crnički

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...