Od ove se godine tvrtkama nude božićni poslovni pokloni s oznakom “Proizvele hrvatske poduzetnice”

Women in Adria koja kontinuirano osmišljava načine kako povećati prodaju proizvoda i usluga poduzetnica prema krajnjim potrošačima i tvrtkama.

„U proteklih godinu dana osvijestili smo tvrtke o poslovnim koristima većeg uključivanja poduzetnica u proces nabave, u vidu akvizicije novih i povećanja lojalnosti postojećih kupaca što ima izravan utjecaj na veću dobit. Naime, proizvodi i usluge hrvatskih poduzetnica trenutačno čine svega dva posto nabave velikih kompanija. Tvrtke se polako pridružuju našem klubu kompanija koje kupuju od poduzetnica, a nekoliko njih razmišlja o uvođenju naše prakse raznolikosti dobavljača čime će trajno pratiti udio poduzetnica u nabavi. Utvrdivši da se mnoge poduzetnice bave proizvodnjom kozmetike i prehrambenih proizvoda, osmisli smo prodajni koncept koji im može donijeti nove kupce. Kako bi se znalo tko iza proizvoda stoji, stvorena je oznaka „Proizvele hrvatske poduzetnice“. Naime, riječ je najčešće o mikro i malim poduzetnicama koje dijele iste vrijednosti – poštivanje kupaca, dobavljača i djelatnika, održivo razvijanje poslovanja u skladu sa zajednicom i prirodom, korištenje vrhunskih sastojaka i inovativne tehnologije“, kazala je Ivana Matić, osnivačica mreže Women in Adria.

poslovni_pokloni_proizvele_hrvatske_poduzetnice_diljem_hrvatske_maxiBudući da velike tvrtke zbog prirode poslovanja nisu u mogućnosti same nabavljati od poduzetnica, mreža Women in Adria osmislila je božićne darove. U njima se nalaze od pralina i čokolada preko tjestenina, sireva i proizvoda s tartufima do čajeva, vina i piva. U projekt se uključilo tridesetak poduzetnica, a uz one koje proizvode hranu i piće, tu su i one koje se bave kozmetikom, keramikom, svijećama, eteričnim uljima te društvenim igrama.

Pakete njihovih proizvoda različitih cjenovnih vrijednosti moguće je vidjeti u našem webshopu, a narudžbe se zaprimaju od 15.9.2017.

„Kupnjom domaćih proizvoda izravno utječemo ne samo na očuvanje, nego i na otvaranje novih radnih mjesta. Poduzetnice se pritom pokazuju kao dobar poslodavac. U Hrvatskoj trenutačno vode 30 posto obrta i 20 posto tvrtki. “, istaknula je Ivana Matić.

Nakon lansiranja paketa poklona s oznakom „Proizvele hrvatske poduzetnice“ osmišljavat će se novi načini poboljšanja njihova poslovanja.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više