DaVida’s fantastičnom revijom otvorio Kids Fashion Weekend i svjetla pozornice usmjerio na djecu sa stavom

Hrvatski brand daVida’s predstavio je senzacionalnu kolekciju za djevojčice i dječake na Kids Fashion Weekendu. Vrlo direktna, jasna i strastvena energija proširila se Kaptol centrom kada je daVida’s stupio na modnu pistu. Ovaj omiljeni dječji brand napravio je neviđeni show jedinstvenom proljetnom kolekcijom, koja je osim odjeće briljirala i transparentima sa snažnim porukama o životu.

Dašak svjetske modne scene u Hrvatskoj

Izražajna daVida’s kolekcija, koju potpisuje dizajnerica Andrea Cmrečki, donijela je svjetsku modu u Hrvatsku i osvojila srca apsolutno svih posjetitelja KFW‐a. Ovo nije bila samo modna revija. Ovo je bila priča o životu, o stavu koji se gradi od malih nogu i stilom koji nadopunjuje priču svakog pojedinca zaljubljenog u život.

“Zaštitni znak daVida’s‐a, prepoznatljive prugice, ovoga smo puta dodatno istaknuli unikatnim komadima trapera te šljokičastim “pusama” koje su krasile baš svaki odjevni komad”, kaže Andrea Cmrečki, koja je još jednom pokazala svoju odvažnost te s razlogom opravdala status omiljenog dječjeg branda.

odjeća za djevojčice

Svaki model bio je zaokružena priča iza koje stoje sati i sati predanog rada i truda. Već u nekoliko minuta razgovora s Andreom, vidljivo je da ta energija naprosto uzima sve pred sobom i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Provokativni dječji komadi

DaVida’s stav i snaga na vrlo jednostavan i potpuno prirodan način odražavaju duh samog brenda, ali i dizajnerice koja stoji iza njega. Po prvi puta bili su predstavljeni provokativni komadi dječje odjeće poput štucni od trapera i rukava od košulje. Ukrašeni posebno značajnim detaljima, odraz su pravog, autentičnog i iskrenog stila koji ne podilazi trendovima.

odjeća za djevojčice

Koketiranje sa stilom, provociranje uobičajenog princeza kroja na tako suvremen i moderan način jedna je od glavnih okosnica ideje predstavljene ovog vikenda. Mogli bismo reći – daVida’s zaista gradi jedan snažan brand. I vrlo uvjerljivo podupire tezu da je daVida’s‐ica djevojčica 21. stoljeća. Sa stavom kojeg jasno izražava i stilom kojeg ponosno pokazuje. Mi možemo samo dodati, drago nam je da dolazi iz Hrvatske.

odjeća za djevojčice

Bez imalo dvojbe, rekli bismo da su posjetitelji bili oduševljeni odvažnošću ove modne priče, kao i šarmantnim modelima koji su, u duhu pravih modnih zvijezda, ponosno iznijeli viziju dizajnerice do krajnjih detalja. Među njima se posebno istaknula mlada Youtube zvijezda Rahela Ritter. Ali, bez daljnjeg, u punom sjaju zablistalo je svako dijete koje je tog dana nosilo ovako snažnu kolekciju.

Blistava dječja modna scena

Ovaj dječji brend pruža savršenu protutežu klasičnim dječjim modnim vizijama. Radi se o potpuno drugačijem, nadasve jedinstvenom i vrlo originalnom pristupu. Odvažni daVida’s pomaknuo je dječju modnu scenu i postavio se, sasvim sigurno, na prvo mjesto. Koliko je publika obožavala ovaj nastup, govori i činjenica da su svi komadi predstavljeni na ovoj reviji unaprijed  rasprodani. A iz daVida’s‐a kažu kako su otvorili listu čekanja za najpopularnije modele poput prugaste haljine posute šljokičastim pusama.

odjeća za djevojčice

odjeća za djevojčice

Podršku daVida’s‐u pokazale su svojim dolaskom Iris Androšević Pinjuh, Marina Đarmati, Iris Cekuš, Anita Vukušić Crevar, Ana Vladušić, Danijela Šola Kušec te mnoga druga poznata lica u pratnjih svojih neodoljivih mališana.

Foto: Zoran Ferina

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više