Odtapkajte strah – dvodnevno emocionalno čišćenje

Osjećate li često strah? Bojite se toga što donosi sutra? Bojite se što će drugi reći? Ne krećete u nove pothvate jer se bojite da nećete uspjeti? Ili se možda bojite uspjeha i svega onog nepoznatog što nosi sa sobom?

Ako ste se pronašli u ovom, a prilično sam sigurna da jeste, jer istraživanja pokazuju da 87 % odraslih zapadnjak barem jednom dnevno osjeća strah pripremila sam za vas dvodnevno emocionalno čišćenje straha. Tapkamo samo na strah, sve njegove vrste i aspekte.

Dvodnevno emocionalno čišćenje straha

Mi živimo u kultu straha. Svakoga dana smo bombandirani raznim strahovima koji od nas stvaraju nesigurne osobe koje se još samo više i više boje. Bojimo se reći svoje mišljenje, bojimo se izboriti za sebe, bojimo se reći dosta… Ponekad nesigurnost izazvana strahom ide toliko daleko da se bojimo i vlastite djece.

Iz razgovora sa klijenticama i klijentima na grupnim i idividualnim tapkanjima u 95% slučajeva kao emocija se javi neki oblik straha, i zato sam i kreirala ovo dvodnevno emocionalno čišćenje straha!

Na dvodnevnom emocionalnom čišćenju obraditi ćemo strah od budućnosti– on nas koči da uživamo u sada, strah od neuspjeha/uspjeha – on nas blokira da idemo naprijed i iskušavamo nove stvari i budemo ono tko zaista jesmo, strah od mišljenja/kritike drugih– zbog tog straha gubimo sebe i radimo ono što mislimo da drugi očekuju od nas i strah od promjena– on je zaslužan za to da se stalno vrtimo u krug jer se bojimo mijenjati sebe, situacije i okolnosti oko nas.

Također kada otpustimo te strahove na njihovo mjesto ćemo “utapkati” nove emocije, one koje želimo… Sigurnost, bezbrižnost, radost… Sve one lijepe emocije koje želimo imati.

Radionice će se održati:

u Rijeci, 9.12.2016. od 18:00 do 22:00 i 10.12. od 10:00 do 14:00

u Zagrebu, 15.12.2016. od 18:00 do 22:00  i 16. 12. od 18:00 do 22:00

Tapkati ćemo 8 sati kroz dva dana.

Kotizacija iznosi 400 kn za oba dana.

Rezervacija mjesta na mail [email protected] ili na mobitel 095 7421 162.

Mjesta su ograničena na 8 polaznika.

Za više informacija posjetite tapkanje.eu.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više