Office 365 cloud i svi su dokumenti uvijek uz vas

Office 365 cloud dostupan u Vipu za 79 kn/mj. po zaposleniku

Office 365 cloud usluga sadrži uredske aplikacije kao što su Outlook, Word, Excel i PowerPoint. Smještene su u oblaku, što omogućava još bolju povezanost zaposlenika, olakšava njihovu suradnju te jamči ažuriranost svih Office aplikacija kojima možete pristupiti bilo gdje i bilo kad. Uz sve to, još i smanjuje troškove IT održavanja. Usluga Office 365 Business Premium dostupna je za 79 kn/mj. po zaposleniku, a možete je kombinirati s fiksnim ili mobilnim Vip uslugama te dodatno uštedjeti.

Radite na svim uređajima

Započnite posao na računalu, doradite ga na mobitelu i dovršite na tabletu. Jednostavno, brzo i efikasno Office 365 omogućava vam pristup: dokumentima, e-pošti, kalendarima, kontaktima i zajedničkim folderima. Bez obzira na to gdje se nalazite i koji vam je uređaj trenutačno pri ruci, možete nastaviti s radom tamo gdje ste stali.

Jednostavnija suradnja

Office 365 nudi poslovnu e-poštu (exchange mail sa 50 GB prostora), zajedničke kalendare, izravne poruke, konferencije na internetu i pristup ažurnim dokumentima. Možete surađivati u stvarnom vremenu, a da pritom sigurnost podataka nije ugrožena. Primjerice, dok vi ubacujete troškovnik u ppt. prezentaciju, vaši zaposlenici još mogu dopunjavati stranice koje se tiču proizvoda i usluga…

IT uštede

Upravljanje Office 365 paketom vrlo je jednostavno. Postoji detaljan vodič za implementaciju, a korisnicima i uslugama možete upravljati putem samo jednog portala za administratore. Korištenjem paketa možete bitno smanjiti troškove IT podrške.

Korisnička podrška od 0 do 24

Uz Vipnetov Office 365 paket više nećete imati potrebe za vlastitom korisničkom podrškom. Kao i s našim ostalim uslugama, u svakom trenutku bit će vam dostupna naša korisnička podrška. Umjesto da problem rješavate s tri različite osobe, na tri različita mjesta, nazvat ćete 0917722 i problem rješavati samo s jednom osobom.

Foto i video: Vip

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više