Office 365 olakšava život svojim korisnicima

Office 365 dostupan u Vip-u za 79 kuna mjesečno

Office 365 cloud usluga sadrži uredske aplikacije kao što su Outlook, Word, Excel i PowerPoint u kombinaciji s ostalim Microsoftovim servisima. Donosi niz noviteta i poboljšanja koji omogućavaju bolju povezanost, olakšavaju suradnju i jamče sigurnost dokumenata i podataka u oblaku. Office 365 automatski ažurira sve aplikacije kojima se može pristupiti bilo gdje, bilo kad i s bilo kojeg uređaja. Usluga Office 365 Business Premium dostupna je za 79 kn/mj. po zaposleniku, a u kombinaciji s fiksnim ili mobilnim Vip uslugama donosi dodatne uštede.

Office desktop instalira se na čak pet uređaja

Office desktop aplikacija može se instalirati na pet uređaja po korisniku. Ta mogućnost dozvoljava da se posao započne na računalu, doradi na mobitelu i dovrši na tabletu. Paket je namijenjen PC i MAC uređajima, tabletima s Windows ili Android sustavom, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja. Office podržava PC-je i tablete sa sustavom Windows 7 ili novijim te Macove sa sustavom Mac OS X 10.6 ili novijim. Servisima u Office 365 paketu upravlja se iz centra za administratore koji se nalazi na webu.

Jednostavnija suradnja

Office 365 nudi poslovnu e-poštu sa sandučićem od 50 GB prostora po korisniku i veličine privitka do 25 MB. Omogućava zajedničke kalendare, izravne poruke i online konferencije. OneDrive za tvrtke svakom korisniku daje 1 TB osobnog prostora za pohranu u oblaku. SharePoint servis omogućava pristup dokumentima i njihovo zajedničko korištenje zahvaljujući 10 GB osnovnog prostora za pohranu i 500 MB prostora za svakog korisnika.

Mogućnost Web konferencija

Umrežavanje uz pomoć izravnih poruka, govornih poziva i videopoziva s drugim korisnicima Office 365 nudi putem Lync, ali i Skype programa. U paketu se nalazi i Yammer, privatna društvena mreža koja može uvelike pojednostavniti komunikaciju unutar  tvrtke.

Javno web-mjesto

Za dizajniranje, održavanje i hostiranje web-mjesta više nije potrebno ništa osim Office 365 paketa. Servis dozvoljava i korištenje vlastite domene, što uvelike pojednostavnjuje i pojeftinjuje održavanje.

Više informacija saznajte na www.vipnet.hr

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više