Okrugli stol Poduzetništvo na ženski način otvara temu ženskog poduzetništva

Povodom Međunarodnog dana žena, Terracon Business News u suradnji s Poduzetničkim centrom Solin, organizira okrugli stol na temu “Poduzetništvo na ženski način”.  Okrugli stol će se održati 7. ožujka 2016. godine, u Gundulićevoj 36 (Vinoteka Viola) u Splitu.

Umrežavanje žena poduzetnica i stavaranje novih kontakata

Cilj okruglog stola je kroz raspravu i razmjenu iskustava u poduzetništvu otvoriti aktualne teme o specifičnostima ženskog poduzetništva, institucionalnim preprekama i preporukama s kojima se susreću žene u poduzetništvu, izazovima, vještinama kao i percepciji žena poduzetnica u medijima.

Također, osim zaključaka i preporuka koje će biti iznesene na samom kraju konferencije, ključni cilj jest i umrežavanje žena poduzetnica i stavaranje novih kontakata s ciljem učenja i povezivanja što je osobito značajno za žene poduzetnice koje tek započinju svoj poduzetnički pothvat.

Moderatorice okruglog stola su:

Doc. dr. sc. Marija Boban, Glavna i odgovorna urednica Terracon Business News-a i Pročelnica Katedre za ekonomske i financijske znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.
Ivana Ninčević, mag.oec, Predsjednica i direktorica Poduzetničkog centra Solin i Projektnog centra Solin.

Panelistice na okruglom stolu su:

Nikolina Mimica, mag.iur., savjetnica uprave Terracon d.d.
Katarina Šuta, dipl.ing., Županija Splitsko-dalmatinska – Upravni odjel za gospodarstvo, razvitak i europske integracije)
Maja Bakotin, dipl.oec., vlasnica agencije “Weddings in Split, Croatia”
Ivana Šilović, dipl.iur., novinarka – Hrvatska Radio Televizija
Iris Ban, dipl.ing.graf.teh., Studio Iris d.o.o.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i svojim dolaskom uveličate ovaj događaj. Trajanje okuglog stola predviđeno je od 11 – 13 h. Nakon toga će biti upriilčen prigodni domjenak u Vinoteci Viola.

poduzetništvo_na_ženski_način2

Foto: Terracon Business News

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više