Top 5 novih mjesta u kući na koje možete staviti okvire!

Jeste li ikad poželjeli imati uređen dom kao s instagram objava? Onda ste zasiguno primjetili da ugođaj u takvim ambijentima najviše sačinjavaju detalji, osobito oni personalizirani. Esenciju svakog modernog uređenja interijera čine okviri.

Povezano:

Spavaća soba

Spavaća soba 21. stoljeća je više od samo prostorije u kojoj se spava. Ona je oaza opuštanja, mjesto regeneracije od svakodnevice. Stoga, zašto snove ne nastaviti i nakon zvona budilice, ako se budite u ambijentu svojih snova? Noćni ormarić ili uzglavlje neka krasi nadahnjući citat vašeg omiljenog pisca.

okviri

Kupaonica

Uređenje kupaonica postaje sve bitnije u svijetu interijera. Ova prostorija je gotovo najbitnija prostorija doma današnjice. Opuštanje uz toplu kupku, mirisne svijeće i mekane ručnike upravo iziskuje da se cijeli ambijent začini modernim detaljima poput biljaka, dizajnerskih osježivača zraka i okvira s porukama kako bi se boravak u kupaonici činio poput odlaska u luksuzni spa. Ako želite ići korak dalje, umjesto ogledala iznad umivaonika, postavite okvir s motivacijskom porukom.

okviri

Hodnik

Ova mala prostorija je prvo što će domaćini te potencijalni gosti vidjeti ulaskom u stan. Za toplu dobrodošlicu potrebno je više od otirača na kojem piše „Welcome“. Zaželite dobrodošlicu inspirativnim uokvirenim citatom.

okviri

Kuhinja

Kuhinjske površine ne podnose ukrase ako se često služite kuhinjom, no to ne znači da i kuhinje ne mogu biti stilski uređene. Međutim, prošla su vremena drvenih kuhača sa šaljivim porukama o sretnom braku. Umjesto toga, uokvirite kolaž omiljenih majčinih recepata zajedno sa zajedničkim fotografijama. Ili jednostavno prekrijte mrlju na zidu najdražom izrekom svog idola.

Dnevni boravak

LCD televizori su manje-više odselili na zid te tako izgurali tabletiće na komode. Međutim, ti retro komadi mogu biti vrlo chic detalj uz akvarij s ribicama i okvir s životnom porukom bake koja ga je iskukičala. Stih pjesme prvog plesa na vjenčanju, ime i datum rođenja najmlađih ili citat iz najdražeg filma, dat će personaliziranu notu svakom domu.

Personalizirani okviri su novi IT komad koji se nosi na poklon domaćinu pri useljenje, za rođendan, godišnjicu braka, vjenčanje ili diplomu. Upravo jedan takav okvir smo nedavno radili kao vjenčani poklon. Želja našeg klijenta bila je pokloniti mladencima unikatnu uspomenu koja će krasiti njihov budući dom. Okvir smo pakirali u svečano svadbeno ruho te ukrasili luksuznim detaljima.

Stihovima omiljene pjesme uokvirite trenutak iz života, izrazite se poslovicom, ovjekovječite citat svoje najbolje prijateljice i poklonite joj ga za rođendan. Šapnite nam svoju ideju, a mi ćemo ju realizirati u glamurozan okvir.

Foto: Buba-mara.net

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -