Zanimljivo predavanje poznatog svjetskog prankstera obilježilo prvi dan ovogodišnjih Dana komunikacija

Što se dogodi kada kombinirate društveni inženjering s apsurdnim poduhvatima na svom predavanju posjetiteljima Dana komunikacija otkrio je novinar i prankster Oobah Butler.

Imate li svoj avatar?

Čovjek koji je prevario TripAdvisor te svoj lažni restoran The Shed učinio najuglednijim restoranom u Londonu poznat je po brojnim bizarnim projektima koji su mu donijeli milijunsku publiku.

Ovaj prankster, novinar i odnedavno autor knjige “How to Bullsh*t Your Way to Number 1”, na svom predavanju u Rovinju govorio je upravo o tome kako je probio sve granice već viđenog u svojoj misiji dokazivanja bizarnosti suvremenog svijeta.

“Oduvijek želim činiti neočekivano, unositi kaos u staloženu atmosferu i prelaziti granice apsurda.“

oobah butler na danima komunikacija

Nagradu “Content Creator of the Year for Online Media” koju mu je dodijelio The Drum, preuzeo je ni više ni manje nego njegov – dvojnik, čime je potvrdio svoj status ultimativnog prankstera.

„Zašto bih trošio svoje vrijeme na intervjue kada netko može učiniti da na radiju zvučim pametnije? Želim biti prva osoba koja ima svoje avatare od krvi i mesa – više verzija sebe koje će me predstavljati u javnosti na način na koji ja želim“, poručio je Oobah.

Na nama je da pratimo sljedeće Oobine poteze, a nimalo ne sumnjamo da će biti jednako kontroverzni. Koliko je poznato, posjetitelje na Danima komunikacija nije uspio zavarati.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

leasing kuće

Je li ovo kraj djelatnosti povremenog prijevoza putnika?

Odbor za prijevoz udruge Glas poduzetnika održao je 24. ožujka sastanak s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture. Nakon toga, održali su...