Kako impresionirati goste da zapamte baš vaš božićni domjenak?

Adventsko vrijeme ubrzo će zakucati na vrata. S njime nam se, osim u domove, i u poslovno okruženje vraća miris bora i cimeta. Božićne pjesme, mnoštvo lampica i ostale slične dekoracije (gotovo) svima stavljaju osmijeh na lice. Jedva čekamo!

Osigurajte wow efekt

Svaki poslovni prostor posjeduje svoju dinamiku, ovisno o vrsti posla te o zaposlenicima koji nerijetko unose u prostor i svoje životne ritmove. Dekoracije su tu da uljepšaju i osvježe radno mjesto te unesu dašak radosti koja nam se bliži.

A s Božićem i krajem još jedne godine, božićni domjenci i razna druga svečana događanja ispunit će radne kalendare. Kako se pripremiti za to vrijeme i oduševiti sve one koji će posjetiti našu zabavu?

Ove godine uredite prostor u skladu sa poslovanjem, izaberite temu i provucite ju na potpuno nov i poseban način! Izradite nešto što će svima ostati u sjećanju i osigurajte svježu prepoznatljivost u božićno vrijeme.

Neodoljiva posebnost

Kao u svakom uređenju, pa tako i u onom blagdanskom, postoji više stilova. Bez obzira na koji se odlučili, on treba istaknuti ono najbolje u prostoru.

Ukoliko prostor to dozvoljava, centralne viseće instalacije od borova i cvijeća svojom će impozantnošću svakako privući najveću pažnju. Također, oblaci od balona ili tek pokoji nježni topli cvijetak na stolu, detalji su koji nas na poseban način u to radosno vrijeme mogu podsjetiti da dolazi Božić.

Zelenilo i Božić idu ruku pod ruku. Ako se netko boji pogreške, ova boja uvijek je dobra opcija, baš kao i bijela i crvena – standardne boje ovog blagdana. Borovi svojim mirisom osvajaju, a cvjetovi u burgundy i tamnijim bojama kao i svake godine unijet će blagdanski ugođaj u prostore.

Šljokice i svjetlucavi detalji još uvijek su u modi, a svake godine njihov povratak je na predmetima sve većih površina. Oni odvažniji isprobat će čak i crnu boju u kombinaciji sa zlatnom, što je ove godine svakako trend na lux sceni, a s pravim dizajnom može unijeti pravu eleganciju. Ipak, u tome ne treba pretjerivati.

organizacija božićnog domjenka

Baš kao šlag na torti, na svečanom partyju možete svojim gostima otkriti nešto što ste kao teaser kroz uređenje prostora pustili na početku adventa i tako oduševiti sve posjetitelje.

Prepustite se u ruke stručnjaka

Fotografije detalja koje gledamo po društvenim mrežama treba uzeti s rezervom jer su neki ukrasi savršeni za jedan tip prostora, dok bi u drugom bili prava pogreška. Kako ne bi došlo do krajnjeg neželjenog efekta, sve treba kombinirati s mjerom.

Neka vesela druženja uskoro započnu, a stručne ruke osmisle i postave ono što će vašu proslavu ove godine učiniti novom, drugačijom i posebno prepoznatljivom!

Foto: Cvijet Kreativa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više