Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik u Maksimiru!

Organizatori festivala nominiranoga za najbolji na svijetu – Dana komunikacija – 16. i 17. lipnja u zagrebačkom Maksimiru organiziraju prvu DK offline konferenciju u prirodi s online programom koji okuplja vodeće svjetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce.

Povezano:

Koga okuplja DK piknik?

Nakon mjeseci karantene i izolacije, nema boljeg načina za druženje s kolegama koje dugo nismo vidjeli, razmjenjivanje dojmova i uživanje u kvalitetnim sadržajima – od ljetnog piknika u zelenilu. Zato su organizatori Dana komunikacija, dok nestrpljivo iščekujemo odlazak u Rovinj, sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija 16. i 17. lipnja 2020. u after-work terminu s početkom u 17 sati odlučili počastiti DK Piknikom uz izravan prijenos online predavanja vrhunskih svjetskih predavača – biznismena, futurista, psihologa i kreativaca – i to ni manje ni više nego usred idiličnog maksimirskog zelenila podno Vidikovca.

Direktorica festivala i programa Dunja Ivana Ballon predstavila je projekt: “Nikada nismo bili tipična konferencija, pa tako i ovoga puta razmišljamo izvan okvira: svoju neobičnu zajednicu u neobičnim okolnostima selimo u prirodu! U zelenom okruženju Maksimira razgovarat ćemo sa svjetskim liderima i ponuditi odgovore na pitanja poput onoga kako razmišljati o budućnosti kada je razmišljati o budućnosti nemoguće.”

Upravo to bit će naziv predavanja futurista svjetskog glasa Bena Hammersleya, koji će otvoriti prvi dan Piknika. Potvrđeno je i sudjelovanje legendarnog Sir Martina Sorrella, kojeg ćemo pitati kako izvući biznis iz krize, a sa psihologinjom specijaliziranom za osobnost Heidi Priebe pronaći ćemo prijeko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobjede.

Ekskluzivno za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija

DK Piknik ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija. Uz zalazak sunca moći ćemo razmijeniti dojmove s kolegama, klijentima, poslovnim partnerima i svima koje dugo nismo vidjeli uživo. S početkom u 17:00, a formalnim završetkom u 20:30, DK Piknik tijekom dva dana ugostit će čak šest inozemnih stručnjaka uz zanimljive rasprave sa sudionicima nakon predavanja, ali i svima okupljenima dati priliku zaviriti u krizno funkcioniranje te stavove domaćih tržišnih lidera.

Uz uživanje u ljetnoj atmosferi, svježem zraku i druženju s kolegama, zajamčene su i maksimalne sigurnosne mjere jer su zdravlje i dobrobit svih na prvom mjestu. Ulaznica za DK Piknik uključena je u cijenu kotizacije za DK2020, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica koje se mogu kupiti po simboličnoj cijeni od 450 kn + PDV. Svi zainteresirani registrirati se mogu slanjem prijave na [email protected].

Sve informacije o DK Pikniku, koji će se održati 16. i 17. lipnja od 17 do 20:30 sati podno Vidikovca na Maksimirskom perivoju, dostupne su na službenoj stranici Dana komunikacija.

Foto: PR, Jurica Galoić/Pixsell

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvinoja recepti

Kvinoja – recepti od predjela do deserta

Kvinoja je idealna namirnica za sve koji brzo ogladne, stalno nešto grickaju, kao i za one koji ne smiju konzumirati gluten,...
- Advertisment -