Ove će tri stilistice na Fashion Style Dayu otkriti kako da kreirate osobni stil

Proljeće je napokon stiglo, a s njima dolazi i izmijenjena verzija shopping daya, Fashion Style Day u našoj organizaciji. Uzevši u obzir popunjene rasporede poduzetnica i menadžerica, odlučile smo olakšati obnovu garderobe i okupile smo brendove koje imaju odjevne komade i modne dodatke idealne za poslovna i casual izdanja žena, iz kolekcije proljeće/ljeto 2022.

Stilistice kreiraju osobni stil

Kupovina odjeće za mnoge može biti prava noćna mora, jer kako u ‘moru’ opcija odabrati komade koji se mogu kombinirati na više načina, a da su istovremeno trendi i bezvremenski, klasični modeli? Na ovom će događaju na raspolaganju biti dvije stilistice koje će svojim stručnim okom pomoći da odaberete ono što najbolje odgovara vašem ukusu, dobi, figuri i potrebama.

Porast samopouzdanja uz prave kombinacije

Sanja Gojnić profesionalna je modna stilistica, osnivačica i vlasnica tvrtke Style advisor Sanya koja nudi usluge stiliziranja. Završila je školu za profesionalnog modnog stilista u Beču. Pomaže pronaći i izgraditi osobni stil svojih klijenata, što znači otkriti individualan način odijevanja koji odgovara karakteru i načinu života osobe. Uz njene ćete se savjete osjećati bolje u vlastitoj koži i izgledati dobro. Pogurnut će vas u pravom smjeru, koji će donijeti više radosti i samopouzdanja. „Osjećati se zadovoljno, sretno, ostvareno, sigurno, opušteno. Uživanje u svojoj osobnosti koju sam konačno shvatila i upoznala – da trebaš biti ono što jesi, a ne što drugi očekuju od tebe,“ to je za nju moda.


Pročitajte više: Proljeće je u zraku – Hogl ima odlične modele šik balerinki


Vizualni identitet važan je dio komuniciranja

Radnim stažem u modnoj i izdavačkoj industriji Ivana Pavić iz Fashion consultinga, kao modna stilistica i modna urednica, iz prve je ruke uvidjela koliko truda, rada i inovativnosti je potrebno utkati u svaki posao. Vizualni identitet i njegovo osmišljavanje jako je važan dio komuniciranja i izražavanja. „Za mene je vizualno izražavanje i kreiranje dobre priče, što u modi što u komercijalnom pristupu brendovima, esencija moga posla“, ističe Pavić. Za nju sve počinje kreiranjem ideje, koja se potom razrađuje biranjem individualno određenog pristupa svakoj stranci.  


Pročitajte više: Koje vrste poslovnog stila postoje i kako odjeću prilagoditi radnom mjestu?


Kako složiti odjevne kombinacije

Sudionice eventa imat će priliku poslušati predavanja Jerneje Agić iz Obuci se, stručne savjetnice za imidž pojedinaca i grupa različitih zanimanja. Agić će održati radionice Casual style i Business style, gdje će dati ideje za kupovinu određenih komada i stilske savjete za slaganje kompletnih odjevnih kombinacija. Nakon predavanja, davat će dodatne konzultacije.

Njezinom osobnom cjelokupnom savjetovanju prepuštaju se brojni hrvatski i strani direktori i menadžeri.

Prijavite se za dolazak na događaj gdje ćete 9. travnja u hotelu Westin u Zagrebu moći naučiti i kupiti sve što je potrebno za kreiranje upečatljivog stila.

Foto: Canva/Privatna kolekcija

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -