Otac malene djevojčice svojim Instagram profilom nastoji inspirirati druge muškarce da postanu dobri roditelji

U današnje vrijeme se sve više očeva nastoji uključiti u odgoj djece i s njima provesti što više vremena. Upravo je takav kvalitetan odnos ključan kako bi one odrasle u uspješne žene.

Očevi se danas zbog svojih kćeri bore za ravnopravnost spolova, a kako bi to pokazali, sudjeluju i više u obiteljskim obavezama.

Jedan otac na svom Instagram profilu odlučio objavljivati najbolje trenutke provedene s kćeri, kako bi inspirirao i druge mlade muškarce da budu dobri roditelji, a s obzirom na to da ima više od 86.700 pratitelja, sigurno da ima veliki utjecaj na njih.

Tata frizer

Njegovo ime je Michael Worthington, a vodi profil pod nazivom Icemikeloveasia, u kojem objavljuje fotografije sa svojom kćeri Asiom.

Thanks to @darecare_ for helping me keep these edges under control!

Objavu dijeli Icemikeloveasia (@icemikeloveasia)

Michael se prije nekoliko godina razveo od majke svoje kćeri, pa zato sada svaki trenutak s kćeri nastoji iskoristiti na najbolji mogući način.

Zahvaljujući raznim tutorialima na YouTubeu naučio je svojoj kćeri raditi frizure, a osim toga, radi joj pedikuru, pleše i igra se s njom, priprema obroke…

I see you @asialovesdaddy ?

Objavu dijeli Icemikeloveasia (@icemikeloveasia)

Upravo s tutorijalima o pravljenju frizure kćerima proslavio se samohrani otac Philippe Morgese koji, nakon što je naučio svojoj kćeri Emmi raditi najluđe frizure, odlučio je to podijeliti i s drugim očevima.

Iako mu u početku to nije bilo jednostavno, jer je kćer imala zaista bujnu kosu, s vremenom je postao profesionalac, pa tako danas drži tečajeve, a objavio je i priručnik.

O tome koliko je važno da očevi provode što više vremena sa svojim kćerima u posljednje vrijeme nam govore i mnoge reklame. Posljednja je bila Barbie reklama, koja ističe kako je igranje s kćeri najbolja investicija u njezin pravi svijet, a to je prepoznao i tata frizer Mike.

#twinning @asialovesdaddy ❤️

Objavu dijeli Icemikeloveasia (@icemikeloveasia)

Premda neki stručnjaci često upozoravaju kako nije primjereno stavljati fotografije djeteta na internet, toga se tek rijetki pridržavaju. No, vjerujemo kako u ovom slučaju profil oca Mikea ima snažnu poruku – pokazati i drugima koliko je važno vrijeme s djetetom.

Stay positive. Work hard. Make it happen. @asialovesdaddy

Objavu dijeli Icemikeloveasia (@icemikeloveasia)

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više