Otvorene prijave za naš Inkubator za samozaposlene poduzetnice

U biznisu ste godinama, a osjećate se kao da ništa što radite nema smisla? Krenuli ste u poduzetništvo puni elana i strasti, a sad osjećate kako prilazi burnout? Nažalost, nije to ništa novo u poduzetništvu, no dobra je vijest da i tome možete stati na kraj uz naš Inkubator za samozaposlene poduzetnice u sektoru intelektualnih usluga.

Mnogi se poduzetnici suočavaju s ovakvim problemima, a priča je u pravilu kod svih ista. U poduzetništvo ste nesumnjivo ušli kako biste imali ‘nešto svoje’ na što ste ponosni, kako biste si omogućili izbor s kime i kada ćete raditi, no jednostavno vam ne ide. Borite se da zaradite za nisku plaću, financije sad predstavljaju stres, određivanje cijena usluga je sve teže, a vaša kontrola nad prihodima i rashodima je sve manja i manja. Bojite se zaposliti nekoga jer klijenti možda neće htjeti s njima surađivati, a pozicija uspješne direktorice čini se kao nedostižan san.

Naučite predstaviti svoje usluge

Predstaviti svoj biznis potencijalnim korisnicima nije lako, ali je vještina koju je moguće savladate. Sanja Varlaj će vam u prvoj radionici 10. ožujka pomoći da naučite kako kako klijentu prikazati korist, rješenje problema ili osjećaj koji dobiva koristeći vašu uslugu, što je posebno teško upravo kod intelektualnih usluga. Uz Varlaj ćete se upoznati s prodajnom psihologijom, naučit ćete važnost neverbalne komunikacije i razlikovati vrste temperamenata kod ljudi. Činjenica je da se mi zapravo ‘prodajemo’ svaki dan, iako toga obično nismo niti svjesni. To je važno osvijestiti budući da trenutno radite vlastiti brend, odnosno želite se etablirati kao lice i tvrtka od povjerenja, a svoje nedostatke možete pretvoriti u veliku prednost.

Odaberite pravog zaposlenika

Osjećate nelagodu pri pomisli da netko radi uz vas? Nema razloga, a vaš biznis ne mora biti one woman show. Enisa Selmanović-Salkić pokazat će vam kako bezbolno napraviti prijelaz u timski model rada. Kako izabrati pravu osobu? Kako izgraditi odnos? I kako se, u konačnici, pobrinuti da ta osoba donese rast vašem poslovanju, a ne poremećaj? Doznajte na drugoj radionici 20. travnja.


Pročitajte više: LinkedIn za promociju sebe i tvrtke – na Networking breakfastu naučili smo kako upoznati mrežu da bismo izgradili brend


Savladajte izgradnju brenda u vrijeme rasta

Dok ste još one woman show, morate naučiti izgraditi brend svoje tvrtke. Možda ste izgradili osobni brend, ali to nije dovoljno ako želite da vaš biznis raste. Kako osigurati prepoznatljivost i ugled dok ste još one-woman show? Sve ovo naučit ćete na još jednom predavanju Sanje Varlaj. Ne zaboravite – najvažnije je da vas razvoj poznatosti i ‘brand awarenessa’ ne zatekne nespremne, a svoj posao razvijate strateški. Iako ne postoji samo jedno dobro rješenje, to ne znači da ne postoje strategije uz koje možete doći do uspjeha, a proći ćemo ih na radionici 30. travnja.

Prebacite se u pravilan mindset

Bizis nisu samo papiri i fakture, već i vaš način razmišljanja. Mnoge samozaposlene žene izuzetno su sposobne i imaju velik potencijal da ostvare rast u broju zaposlenih, broju klijenata i zaradi, kao i da se uspješno šire na druga tržišta. No, to se ne događa, a problem je mindset. Misli i uvjerenja koje su drugi usadili u nas mogu napraviti barijeru između vas i rasta, a više o tome naučit ćete od Ane Keglović Horvat na radionici 13. svibnja.

Kako odrediti cijenu?

Niste sigurne koliko vaše usluge vrijede u novcu? To je svima teško, a naravno da pružatelj usluga želi zaraditi što više, dok kupac želi platiti što manje. Sandra Žager će vam kroz intereaktivnu radionicu i niz primjera pokazati kako odrediti cijenu, te skrenu pozornost na zamke na koje možete naći prilikom određivanja cijena. Tema je ovo posljednje radionice koja će se održati 2. lipnja.

Inkubator je namijenjen samozaposlenim poduzetnicama koje su članice Women in Adria mreže, a posluju u sektoru intelektualnih usluga: računovodstvo, financije, pravo, edukacije i ostale intelektualne usluge. Sastoji se od pet online edukacija koje se odvijaju svaka tri tjedna i traju po tri sata.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su otvorene. Prijaviti se možete putem ove poveznice.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -