Predstavljena nova kolekcija jestivih suvenira koji će vas oduševiti

Kroz seriju događanja u Muzeju suvremene umjetnosti Upoznaj dizajnera u MSU, u prvoj epizodi predstavljena je umjetnica Ana Šerić i njezin projekt EDIBLE ART u sklopu kojeg je nastao autentičan suvenir/ poklon kutija BITE ART Umjetnička poslastica, paprenjaci obogaćeni jestivim reprodukcijama umjetničkih djela i transformirani u interaktivni suvenir koji nakon konzumacije paprenjaka postaje okvir za slike.

Druženje uz umjetničku poslasticu BITE ART

BITE ART Umjetnička poslastica predstavila je tom prilikom i novu kolekciju. Paprenjaci se sada mogu pronaći i u pakiranju od jednog keksića koji ovaj put dolazi u kombinaciji s magnetom, pa tako nakon konzumacije jestive umjetnosti ostaje i trajna uspomena.

paprenjaci

Još jedna novost su i umjetnička djela. Ana Kolega, OKO, Hrvoje Majer, Marko Tadić, Ivan Rabuzin i Vlaho Bukovac predstavljeni su novim djelima koja krase novu kolekciju BITE ART umjetničkih poslastica.

Uz zanimljiv razgovor s umjetnicom saznali smo sve o njenom najnovijem radu iz serije Edible art – „Anatomija umjetnosti“, sastavljenog od različitih vrsta kolača koje smo, kao i BITE ART paprenjake, imali prilike probati.

paprenjaci

Nakon razgovora s Anom i predstavljanja nove umjetničke poslastice u kombinaciji s magnetom družili smo se uz grickanje paprenjaka koji su ubrzo netragom nestali!

Foto: BITE ART

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -