Parfemi na poslu?

Parfemi na poslu su pitanje koje se ne odnosi samo na žene nego i na muškarce.

Vjerojatno ste i vi imali kolegu za kojim ostaje oblak parfema. Još je veći problem sjediti u sobi ili na sastanku sa nekim i njegovim oblakom parfema.

Da li su parfemi na poslu prihvatljivi ili ne?

Da li su parfemi na poslu prihvatljivi ovisi o nekoliko faktora:

  • uredsko okruženje – konzervativna uredska okruženja kao što su banke ili odvjetnički uredi su manje prikladni za mirise parfema u odnosu na opuštenije urede kao što su modne ili kozmetičke kuće. Ako niste sigurni, najbolje je provjeriti uredski dress code ako postoji ili se konzultirati s nadređenima ili HR-om.
  • vrsta mirisa koju nosite –  eau de cologne i eau de toilette sadrže dosta alkohola što znači da će miris brzo ispariti. Eau de parfum  i perfume imaju veću koncentraciju mirisa, zbog čega ih treba nanositi u puno manjim količinama. Ako želite smanjiti miris na minimum, odaberite mirisni losion za tijelo ili kremu.
  • note mirisa – lagani, svježi, voćni ili cvjetni parfemi na poslu će biti prihvatljiviji od teških i senzualnih parfema koji su prihvatljiviji za večer

Pogledajte naše prijedloge parfema koje možete nositi na posao:

 

Perfumes for work

Chloé heart perfume / Prada iris perfume / Christian Dior perfume / Guerlain fruity perfume / DKNY cashmere perfume
Foto: Dreamstime/Vadim Ponomarenko

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...