PBZ e-bankarstvo za poslovne subjekte

Moderno poslovanje u zadnjih dva desetljeća s impozantnim razvojem Interneta, više ne može zamisliti poslovanje bez elektronskog bankarstva (e-bankarstvo). Od skromnih i stidljivih početaka korištenja, danas između 60-80% poduzetnika koristi njegove prednosti poput, prije svega, jednostavnosti i brzine pristupa računima, kao i obavljanja različitih transakcija.

Naravno u kvalitetno online upravljanje financijama spada lakoća praćenja financija – pravovremeno uočavanje eventualnih pogreški (npr. pogrešne uplate od dobavljača) i samim time njihovim bržim ispravljanjem. Također, upravljati svojim računima u bilo koje vrijeme, možete putem različitih uređaja koji imaju internetski pristup, a danas to mogu biti mobiteli, tableti, prijenosna ili stolna računala.

PBZ e-bankarstvo

Danas se u poslovanju sve manje postavlja pitanje opravdanosti korištenja, već koga, odnosno koju banku izabrati? Nekoliko je bitnih čimbenika, a najvažnija pitanja bankarskih klijenata u našoj zemlji su poglavito pitanja zaštite, sigurnosti i pouzdanosti korištenja te razvoja sve većeg broja funkcionalnosti koji su u toku.

Privredna banka Zagreb d.d je od samih početaka uvela i pažljivo monitorira te nadograđuje svu potrebnu infrastrukturu i potrebnu tehnologiju uz potrebne certifikate u skladu sa svjetskim standardima. Također, ova banka prati i novosti na području e-bankinga te ide u korak s Vašim poslovanjem.

Ako ne koristite e-bankarstvo vrijeme je da počnete i provjerite što Vam se može pomoći. Ako ste već korisnik, provjerite je li vrijeme za napredne funkcije ili još neku od postojećih usluga elektroničkog bankarstva.

Za sve dodatne informacije i podršku možete se javiti na e-mail adresu: [email protected], ili kontaktirati ljubazno osoblje na besplatnom info telefonu: 0800-PBZ-COM (0800-729-266).

Foto: PBZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više