Zašto je Philips Speed Pro Max Aqua najbolji izbor za kućanstvo?

Došao je vikend i napokon se želite odmoriti jer je radni tjedan bio naporan i treba vam ‘punjenje baterije’. No, baš zbog nedostatka vremena vidite da vaš stan treba jedno generalno čišćenje. Philips bežični štapni usisavač je rješenje koje ste godinama čekali, on usisava, pere i briše podove, čišćenje kuća više nikad neće biti naporno, a sve to je moguće uz jedan uređaj Philips Speed Pro Max Aqua.


Pročitajte više: Kakav su emocionalni teret kućanski poslovi?


Organizacija čišćenja nije jednostavna, posebno ako imate malu djecu i malo slobodnog vremena. Naša članica, Vesna Tomić, otkrila nam je kako izgleda čišćenje u njezinom domu.

“Imam kućnu pomoćnicu, ali sam kupila sve aparate koji mogu olakšati i skratiti vrijeme čišćenje kako proces ne bi trajao satima.”

Ona ima i nekoliko trikova kojima održava stan urednim. “Kad radim generalna spremanja ili ličenje stana uvijek radim sobu po sobu ili u slučaju spremanja ormara, ormar po ormar ili ladicu po ladicu. Iskustvo me naučilo da tako bezbolno prođem proces i imam strpljenja svakoj prostoriji posvetiti pažnju i detaljno ju spremiti. Kada se cijeli stan liči ili sprema odjednom, nastane prevelik kaos i na kraju imam živaca detaljno spremiti dvije prostorije, a za ostalo izgubim volju jer proces predugo traje.”

philips usisavač

Zašto odabrati Philips usisavač?

Glavni Vesnin pomoćnik u čišćenju je Philips usisavač koji usisava, pere i suši podove. “Jako sam zadovoljna njima, a sad dolazi i u novijim verzijama.”

Philips Speed Pro Max Aqua je upravo noviji model bežičnog štapnog usisavač koji postaje idealan partner u kućanstvu. Čišćenje je uz njega jednostavno, brzo i efikasno. Naime, standardni usisavači samo će pokupiti prljavštinu u vašem domu, a Philips Speed Pro Max Aqua će ga i temeljito oprati i obrisati. Isto tako, ne morate brinuti o isključivanju usisavača iz utičnice zbog odlaska u drugu prostoriju, kat ili drugu stranu stana, bežičnim usisavačem čistice gdje kod želite jer kablovi i utičnice nisu potrebni.

Uz 3-u-1 funkcije: snažni usisni nastavak od 360 stupnjeva, jedinstveni sustav usisavanja, vlažno brisanje poda te integrirani ručni nastavak. Održavanje kuće je puno jednostavnije i kućanski posao prelazi u rutinu. SpeedPro Max je fleksibilan i jednostavan za upravljanje. Košara za prašinu nalazi se na vrhu, što omogućuje niži kut, a čak se može položiti potpuno plošno na pod kako bi se doseglo područje ispod niskog namještaja. Prašinu, nakupine prašine i mrvice lako je uočiti i ukloniti uz LED svjetla u usisnom nastavku uređaja SpeedPro Max. Usisni nastavak s LED svjetlom otkriva čak i skrivenu prljavštinu.

 • Usisavanje i pranje poda u jednom potezu
 • Mogućnost okretanja glave usisavača za 360 stupnjeva
 • LED lampice na glavi usisavača
 • Trajanje baterije do 75 minuta
 • Usisavanje mrvica od hrane koje padnu na pod dok djeca jedu
 • Usisavanje mrvica i malih ostataka hrane sa stola ili radne površine s dodatnim nastavkom
 • Čišćenje poda od soka, kašica, vodenih boja, vina u samo jednom potezu
 • Usisavanje nedostupnih mjesta kao što je ispod kauča, ispod ormara, između elemenata pomoću led svjetla
 • Usisavanje garniture od dlaka kućnih ljubimaca ili od kose
 • Jednostavan za sastaviti i rastaviti
 • Lijep dizajn koji nije potrebno skrivati u ostavu već može stajati u hodniku ili sobi kao ostali gadgeti

Pročitajte više: Ako želite da dijete bude uspješno kad odraste, naučite ga da obavlja kućanske poslove!


philips usisavač

Naša članica je iskrena kad je u pitanju volja za čišćenjem, ni ona je kao ni mnogi od nas nema, ali zna da je čiščenje važna obveza kako bi održali higijenu i zdravlje.

“Čišćenje većinom nitko ne voli, iako sam upoznala žene i muškarce koji čišćenje smatraju opuštajućim i uživaju u tome. Za sve one koji nisu u toj „čudnoj“ skupini preporučam sva moderna pomagala. Čak i ako angažirate pomoć u kući, svejedno je vrijeme bitno jer plaćate po satu, a i ne želite nekoga dugo u kući.

Znači cilj je je što brže i što lakše obaviti posao zato mi je otkriće bio usisivač od Philipsa. Ima 3 funkcije: usisava, pere i briše sve vrste podova. Iskreno, kupila sam ga kao pomoćno sredstvo za brza spremanja i nisam vjerovala da rezultati mogu nadmašiti klasično usisavanje i pranja podova. Ali ostala sam totalno oduševljena koliko je učinkovit i nadmoćan nad svim ostalim načinima održavanja podova i koliko jednostavan i čist za uporabu, savršeno obavlja sve 3 funkcije. Obožavam sva tehnička dostignuća koja mi olakšavaju život, imam ih još nekoliko na popisu.”

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -