Zašto je Philips Speed Pro Max Aqua najbolji izbor za kućanstvo?

Došao je vikend i napokon se želite odmoriti jer je radni tjedan bio naporan i treba vam ‘punjenje baterije’. No, baš zbog nedostatka vremena vidite da vaš stan treba jedno generalno čišćenje. Philips bežični štapni usisavač je rješenje koje ste godinama čekali, on usisava, pere i briše podove, čišćenje kuća više nikad neće biti naporno, a sve to je moguće uz jedan uređaj Philips Speed Pro Max Aqua.


Pročitajte više: Kakav su emocionalni teret kućanski poslovi?


Organizacija čišćenja nije jednostavna, posebno ako imate malu djecu i malo slobodnog vremena. Naša članica, Vesna Tomić, otkrila nam je kako izgleda čišćenje u njezinom domu.

“Imam kućnu pomoćnicu, ali sam kupila sve aparate koji mogu olakšati i skratiti vrijeme čišćenje kako proces ne bi trajao satima.”

Ona ima i nekoliko trikova kojima održava stan urednim. “Kad radim generalna spremanja ili ličenje stana uvijek radim sobu po sobu ili u slučaju spremanja ormara, ormar po ormar ili ladicu po ladicu. Iskustvo me naučilo da tako bezbolno prođem proces i imam strpljenja svakoj prostoriji posvetiti pažnju i detaljno ju spremiti. Kada se cijeli stan liči ili sprema odjednom, nastane prevelik kaos i na kraju imam živaca detaljno spremiti dvije prostorije, a za ostalo izgubim volju jer proces predugo traje.”

philips usisavač

Zašto odabrati Philips usisavač?

Glavni Vesnin pomoćnik u čišćenju je Philips usisavač koji usisava, pere i suši podove. “Jako sam zadovoljna njima, a sad dolazi i u novijim verzijama.”

Philips Speed Pro Max Aqua je upravo noviji model bežičnog štapnog usisavač koji postaje idealan partner u kućanstvu. Čišćenje je uz njega jednostavno, brzo i efikasno. Naime, standardni usisavači samo će pokupiti prljavštinu u vašem domu, a Philips Speed Pro Max Aqua će ga i temeljito oprati i obrisati. Isto tako, ne morate brinuti o isključivanju usisavača iz utičnice zbog odlaska u drugu prostoriju, kat ili drugu stranu stana, bežičnim usisavačem čistice gdje kod želite jer kablovi i utičnice nisu potrebni.

Uz 3-u-1 funkcije: snažni usisni nastavak od 360 stupnjeva, jedinstveni sustav usisavanja, vlažno brisanje poda te integrirani ručni nastavak. Održavanje kuće je puno jednostavnije i kućanski posao prelazi u rutinu. SpeedPro Max je fleksibilan i jednostavan za upravljanje. Košara za prašinu nalazi se na vrhu, što omogućuje niži kut, a čak se može položiti potpuno plošno na pod kako bi se doseglo područje ispod niskog namještaja. Prašinu, nakupine prašine i mrvice lako je uočiti i ukloniti uz LED svjetla u usisnom nastavku uređaja SpeedPro Max. Usisni nastavak s LED svjetlom otkriva čak i skrivenu prljavštinu.

 • Usisavanje i pranje poda u jednom potezu
 • Mogućnost okretanja glave usisavača za 360 stupnjeva
 • LED lampice na glavi usisavača
 • Trajanje baterije do 75 minuta
 • Usisavanje mrvica od hrane koje padnu na pod dok djeca jedu
 • Usisavanje mrvica i malih ostataka hrane sa stola ili radne površine s dodatnim nastavkom
 • Čišćenje poda od soka, kašica, vodenih boja, vina u samo jednom potezu
 • Usisavanje nedostupnih mjesta kao što je ispod kauča, ispod ormara, između elemenata pomoću led svjetla
 • Usisavanje garniture od dlaka kućnih ljubimaca ili od kose
 • Jednostavan za sastaviti i rastaviti
 • Lijep dizajn koji nije potrebno skrivati u ostavu već može stajati u hodniku ili sobi kao ostali gadgeti

Pročitajte više: Ako želite da dijete bude uspješno kad odraste, naučite ga da obavlja kućanske poslove!


philips usisavač

Naša članica je iskrena kad je u pitanju volja za čišćenjem, ni ona je kao ni mnogi od nas nema, ali zna da je čiščenje važna obveza kako bi održali higijenu i zdravlje.

“Čišćenje većinom nitko ne voli, iako sam upoznala žene i muškarce koji čišćenje smatraju opuštajućim i uživaju u tome. Za sve one koji nisu u toj „čudnoj“ skupini preporučam sva moderna pomagala. Čak i ako angažirate pomoć u kući, svejedno je vrijeme bitno jer plaćate po satu, a i ne želite nekoga dugo u kući.

Znači cilj je je što brže i što lakše obaviti posao zato mi je otkriće bio usisivač od Philipsa. Ima 3 funkcije: usisava, pere i briše sve vrste podova. Iskreno, kupila sam ga kao pomoćno sredstvo za brza spremanja i nisam vjerovala da rezultati mogu nadmašiti klasično usisavanje i pranja podova. Ali ostala sam totalno oduševljena koliko je učinkovit i nadmoćan nad svim ostalim načinima održavanja podova i koliko jednostavan i čist za uporabu, savršeno obavlja sve 3 funkcije. Obožavam sva tehnička dostignuća koja mi olakšavaju život, imam ih još nekoliko na popisu.”

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eko poljoprivreda

Eko poljoprivreda je novi smjer Nestlea, do 2025. koristit će proizvode...

Nestlé je povodom obilježavanja desete godišnjice od pokretanja NESCAFÉ plana najavio nove globalne obaveze koje se vežu uz brand kave NESCAFÉ,...
- Advertisment -