PIK-ov glavni kuhar oduševio sudionice našeg prvog Cooking&Networking eventa

Proteklog vikenda održan je prvi Cooking&Networking event u organizaciji Women in Adria, mreže koja okuplja i povezuje žene u businessu. Pred sudionicama su se našli izazovi pripreme različitih jela s proizvodima PIK Vrbovca, a kroz cijeli proces vodio ih je PIK-ov kuhar Marko Lučić.  

PIK proizvodi upotpunili event

U pripremi jela koja mogu “olakšati” svakodnevni život korištene su tri grupe PIK proizvoda. PIK Šunke sa samo 2% masnoće. Mali postotak masnoće PIK šunku čini idealnim obrokom (ili međuobrokom) za sve koji žele biti i sit i fit.

Istovremeno, kombinacije koje se mogu smisliti s PIK šunkama olakšavaju svima vječno pitanje „što ćemo jesti“ i „što ću sutra kuhati“. 


Pročitajte više: Održale smo prvi Cooking&Networking, imamo još jedan hit event!


Na stolove s hrvatskih farmi

Osim PIK šunke, u pripremi jela koristilo se i PIK svježe meso koje na stolove potrošača dolazi s više od 100 farmi diljem Hrvatske s kojima PIK Vrbovec surađuje, pri čemu se koriste najviši svjetski tehnološki i higijenski standardi.

pik proizvodi cooking&networking event3

Svinjetina, junetina, mljeveno i Volim roštilj asortiman idealan su izbor za kvalitetan i sadržajan obrok. 

Plant based proizvodi

A svoje mjesto u kuhinji našla je i inovativna linija proizvoda PIK Vrbovca – Planet od plants. Svi proizvodi iz linije Planet of plants su 100% biljnog podrijetla uz 100% okusa te ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Ova inovativna linija Planet of plants prati svjetske prehrambene i zdravstvene trendove jer je upravo plant based prehrana, koja se temelji na konzumaciji namirnica pretežito biljnog podrijetla, sve popularnija među potrošačima.  


Pročitajte više: Ideja za brz i zasitan obrok: Salata sa slanutkom, šunkom i mrkvom


Uskoro i drugi event

Rezultat kuhanja s ove tri PIK-ove namirnice bila su tri jako ukusna jela: salata sa šunkom, slanutkom i mrkvom, krumpir punjen mljevenim mesom i popečci od Planet of Plants linije proizvoda.

Ovo ugodno druženje bilo je izvrsna prilika za otkrivanje novih okusa i usvajanje kulinarskih vještina. Sljedeći susret na kojem će se u ugodnom okruženju, uz pomoć proizvoda PIK Vrbovca, otkrivati nove sastojke i učiti pripremati neka nova jela, održat će se 2. travnja u Rijeci. Prijavite se na riječki Cooking&Networking i osigurajte svoje mjesto jer je broj sudionica ograničen. 

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -