Platforme za posao?

Cipele platforme su nosive u poslovnom okruženju, ali uz primjerenu visinu pete, dizajn i visinu platforme.

 Udobnost platformi

platformeOvo su moje prve i jedine cipele platforme. Kupila sam ih prije jednog eventa prošle godine i tad sam ih jedino obukla. Ok, nakon toga sam zatrudnila pa ih ne bi ionako nosila.

Ali to su bile najneugodnije cipele, hodanje u njima mi je bilo užasno naporno. Ja sam cijeli život u štiklama, nemam ravne cipele, sve što kod mene nema petu su ili tenisice ili japanke. Stoga ako se ne vozite autom na posao već hodate ili se vozite javnim prijevozom, uzmite u obzir da ćete nekad morati potrčati za tramvajem ili autobusom.

 

Visina pete i platforme

Cipele izgledaju jednostavno ali one meni svejedno ne izledaju primjereno za posao: previsoka platforma a tanka i visoka peta mi se čini više primjerena za izlaske. Dodatno, tanka peta- još manja stabilnost.

 

Boja i dizajn cipela platformi

Ukoliko bi cipele upadale u oči i bez platforme, bolje se odlučite za opciju bez plaftormi. Cipele tigrastog uzorka mogu oživjeti monotone kombinacije, ali u kombinaciji s platformom ne ostavljaju poslovni dojam, već dojam da samo došli na posao direktno nakon noćnog izlaska.

platformeplatforme

Razmislite o svom uredskom okruženju prije nego što se odlučite na cipele platforme, možda je vaš ured toliko konzervativan da ih nikada ne bi trebali obući ili možda samo ako nemate neke važne sastanke taj dan…

Christian Louboutin pumps


Naslovna slika: quiz.com

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

6 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tko ima hrabrosti, viziju i znanja reformirati razvojno ograničavajuće PDV politike?

Tko vas šiša - poručuje država vlasnicima frizerskih salona kojima stopa PDV-a od 25% onemogućuje daljnji razvoj. Stoga u vrtlogu nadolazećih...