Platnene torbe s motivima ekološki su proizvod kojeg vole sve generacije

Platnene vrećice sve su omiljeniji izbor svih onih koji traže praktičnost i ekološku komponentu. Tvrtka Buba Mara donosi veliki izbor posebnih platnenih torbi koje će oduševiti sve generacije u svim prilikama – privatnim i poslovnim!

Torba ili bojanka? Oboje!

Buba Mara donosi super zanimljivu varijantu platnene torbe koja će posebno zapeti za oko djeci i roditeljima. Riječ je o pamučnim vrećicama dimenzija 22 x 26 centimetara koje dolaze u nekoliko uzoraka. Vrećice s abecedom zamišljene su kao edukativne bojanke kroz koje djeca uče slova. Tu je i sova, kao i nezaobilazna bubamara!

Ovo je unikatna igračka, originalna uspomena na djetinjstvo i pravi izbor za djecu, roditelje, učiteljice, tete u vrtiću i za sve one koji žele obojati svoju svakodnevicu!

platnene torbe

Poruka je bitna

Ove će torbe postati omiljene svim modernim ženama koje svijetu žele nešto poručiti. Počevši od feelgood motiva, preko make-upa i mode za šminkerice pa sve do humorom prožetih poruka, ovi će artikli ostaviti dojam. Trebate vrećicu za špeceraj ili za plažu? Zašto ne nabaviti jednu koja govori – baš to! Ovakve vrećice s natpisima mogu biti i idealan poklon za rođendan ili slične prilike.

„Do ideje smo došli zahvaljujući našim kupcima i njihovim upitima. Htjeli smo ispuniti svačije želje pa sada često znamo naše postojeće proizvode personalizirati na upit kupca dodavajaći ime, datum ili boje“, kaže Marina Knežević iz Buba Mare.

Praktičan alat za povećanje poslovne vidljivosti

Promotivni materijali produbljuju vezu između tvrtke i njenih klijenata, a originalni artikli izazivaju i određenu, poželjno pozitivnu, asocijaciju. Važno je da su proizvodi praktični i kvalitetni, odnosno da traju što duže. Istraživanja su pokazala da ljudi vole promotivne proizvode jer su dio svakodnevnog života. Oni služe, ne samo kao korisni alati, već i kao snažna, dugotrajna reklama.

Platnene vrećice odličan su promotivni materijal, a mogu se koristiti kao poklon poslovnim partnerima, kupcima ili dobavljačima. Platnene torbe moderan su i „ekološki obojan“ poslovni poklon. One prenose korporativne vrijednosti očuvanja prirode, što danas svakako ide u prilog imidžu tvrtke. Torbe su napravljene da bi se trajno koristile i time dugoročno prenosile poruku velikom broju osoba.

platnene torbe

Međutim, one ne moraju biti samo promotivan proizvod. Moderan su, originalan i vrlo tražen dodatak. Pružaju širok prostor za dizajn i inovativnost, a zbog svoje mobilnosti povećavaju svakodnevnu prosječnu vidljivost vašeg loga i do 15% više nego reklamiranjem preko TV-a.

Platnena vrećica je poput bannera na web stranicama – ne znamo točno gdje je, ali uvijek se nalazi negdje i pritom povećava vidljivost i prepoznatljivost određene tvrtke.

Ukoliko poslujete u turizmu, tada platnena vrećica može biti i originalan suvenir. Poklonite svome gostu platnenu vrećicu s otiskom karakteristične građevine vašeg mjesta, tiskom imena grada ili printom imena vaše agencije i on će tu vrećicu ponijeti u daleki svijet te na taj način reklamirati vašu destinaciju ili tvrtku.

Foto: Buba Mara

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -