Pobijedite depresiju uzrokovanu kroničnim stresom

Zbog konstantne izloženosti stresu iscrpljujemo naše tijelo što s vremenom može dovesti do pojave depresije. Ta depresija ponajviše dolazi do izražaja u siječanjskim danima kada postojeću depresiju pojačava i ona post blagdanska depresija. Iako je nova godina vrijeme novih planova i period kada bi s entuzijazmom trebali pristupati novim planovima i projektima u većini se slučajeva susrećemo s nedostatkom energije koja nas koči u realizaciji naših planova

Žene diljem Hrvatske obožavaju #BetterMeHrvatska program

Zbog brojnih poslovnih i obiteljskih obaveza većina nas živi nesvjesno, s autopilotom koji nas vodi kroz život jer većinu naših radnji radimo automatski bez prethodnog razmišljanja te kad jednom stanemo susrećemo se s negativnim obrascima razmišljanja. Naše je psihičko stanje uvelike povezano s našom tjelesnom aktivnošću te nedostatak fizičke aktivnosti ugrožava naše zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

Najučinkovitiji saveznik u borbi protiv stresa je fizička aktivnost, a njezinim uvođenjem našem tijelu vraćamo izgubljen sklad te istovremeno gubimo kilograme koji se nakupljaju zbog predugog sjedenja i konzumacije loše hrane.

Žene diljem Hrvatske poludjele su za #BetterMeHrvatska programom – online fitness natjecanjem u kojem zahvaljujući posebnom planu prehrane i tjelovježbe gube kilograme koje mogu zamijeniti za brojne nagrade. U ovom programu nema lažnih obećanja, nema dodataka prehrani niti dijeta. Vježbate prilagođavate svojem dnevnom rasporedu jer vježbate iz udobnosti vlastitog doma te nema potrebe za odlaskom u teretanu.

Kako izgubiti 43 kg u 5 mjeseci

Marijana Sgagliardi jedna je od tih žena koja već pet mjeseci živi uz #BetterMeHrvatska program. Osim što je u 5 mjeseci izgubila 43 kilograma, Marijana je osvojila drugo mjesto u trećoj sezoni ovog programa i nagradu od 5.000,00 kn. Osim što nam dokazuje snagu svoje volje, dokazuje da uz dobru organizaciju vremena fizička aktivnost može biti naš savezniku u lakšem preživljavanju brojnih poslovnih i obiteljskih obaveza.

depresija uzrokovana stresom

Zato, budite kao Marijana – budite brži od vaših negativnih misli. Od ideje do realizacije potrebno je maksimalno 5 sekundi! Nakon pet sekundi prorade vaši obrasci ponašanja te vaši strahovi koji u većini slučajeva ne pripadaju vama. Mozak automatski odvlači pozornost od onog što se nalazi izvan naše zone sigurnosti jer on potiskuje sve ono što je novo ili nesigurno i sve što nas plaši i tako nas koči u napretku. Vaše želje za promjenom su već ovdje!

Svi želimo živjeti bolji život!
Svi želimo stvarati više za sebe i svoju obitelj!
Svi želimo biti zdravi!
Svi želimo biti sretni!

Imate samo 5 sekundi za odluku. 5..4..3..2..1..SAD!

Foto: betterme/ Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hrvatska korupcija

Hrvatska napreduje u borbi s korupcijom, ali i dalje je ispod...

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije. Ustvrdila je to stručnjakinja za usklađenost i...