Počinju upisi u najpopularniji program Zoološkog vrta grada Zagreba – Abrakadabra Zoo

Boje jeseni u Zoološki vrt grada Zagreba donose novu priču o životinjama i čarobnim likovima iz hrvatske, slavenske i svjetske mitologije. Zaplet se tradicionalno vrti oko borbe dobra i zla.

Program Abrakadabra Zoo namijenjen je djeci i roditeljima

Kroz večernju šetnju Vrtom posjetitelji mogu upoznati zločestu božicu Ljuticu koja je dobroćudne, ali svadljive bogove Sunce i Mjesec pretvorila u sijamske blizance. Kako bi se oslobodili kletve i spasili svijet od propasti, blizanci pozivaju svu djecu čista srca da im pomognu.

Abrakadabra_Zoo2

Na tom će se putu susretati s raznolikim mitskim bićima skrivenima u maksimirskoj noćnoj izmaglici, a spas i svjetlo u cijelu priču djeci pomaže unijeti Zvjezdana Danica, poznatija kao ZD.

Abrakadabra Zoo

Hrabre mališane i njihove roditelje očekuje i okrepljujući topli čaj te pregršt zabave na radionici dubljenja bundeva.

Program je namijenjen djeci starijoj od pet godina uz pratnju odrasle osobe. Ulaznice za Abrakadabra Zoo mogu se rezervirati putem telefona 01/7788-534 i 01/7788 535 te kupiti u Životinjskom kutku u Vlaškoj 105 u Zagrebu svakog radnog dana od 9 do 20 sati te subotom od 9 do 13 sati.  Cijena ulaznice za djecu od 5 do 14 godina je 60, a za odrasle 80 kuna.

Abrakadabra Zoo

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

strateški poslovni dizajn

Razvijte poslovanje kroz strateški poslovni dizajn

Upoznati ste s različitim metodologijama i alatima i još uvijek se pitate kako stvoriti uspješne poslovne transformacije dizajnom usmjerenim na krajnjeg...