Poduzetnički kamp Osijek – prilika za start-upove

Preko 200 inovativnih poduzetnika, start-upova, investitora, managera i predavača okupiti će se na događanju u Osijeku na kojem će se  održati  Akceleratorski Poduzetnički Kamp Osijek od 6 do 9. studenog 2014.

Poduzetnički kamp Osijek podržava inovativne ideje

Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek je prvi takav kamp na području Slavonije i Baranje,  namijenjen je poduzetnicima, start-upovima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima. U Hrvatskoj broj izvrsnih i inovativnih projekta raste iz dana u dan, a velika većina ih je vezana za Zagreb te je stoga ovaj kamp usmjeren na stvaranje, privlačenje i kreiranje poduzetničkih projekata primarno sa područja istočne i središnje Hrvatske, ali nije ograničen isključivo na njih.

Tijekom trajanja kampa sudionionici će moći razmjenjivati poduzetničke ideje, sudjelovati u natjecateljskom programu, pronaći mentore i povezati se sa investitorima. Na jednom mjestu će kroz četiri dana proći kroz setove intenzivnih predavanja, radionica, treninga i podučavanja od strane uspješnih poduzetnika i iskusnih predavača.

Mentorstvo i daljnje usavršavanje za najbolje

Poduzetnički kamp Osijek ima nekoliko ciljeva:

  1. odabrati 20 najboljih poduzetničkih ideja sa kojima će se intenzivno raditi na poboljšanju samog “proizvoda”  i identifikaciji nedostatka te pripremi za predstavljanje zadnjeg dana kampa, na kojem će se natjecati za ostanak u akceleratorskom programu nakon završetka kampa.
  2. omogućiti svim natjecateljima rad i mentorstvo na zadanim poduzetničkim idejama u sklopu poduzetničkog programa te pripremi za predstavljanje ideja
  3. osigurati podršku u daljnjem razvoju ideje kroz šestomjesečni akceleratorski program za 15 poduzetničkih ideja. Program će započeti nakon kampa, a kroz njega će se poduzetničkim/start-up timovima i poduzećima osigurati mentorstvo, praćenje i finanaciranje inicijalnog razvoja njihove ideje u iznosu do 100.000,00 kuna.
  4. osigurati financijska sredstva za pokretanje poduzetničke/startup ideje iz akceleratorskog fonda koji iznosi 500.000,00 kuna. Sredstava će biti namijenjena za davanje podrške finalistima kampa, kroz financiranje šestomjesečne intenzivne edukacije, stručno vođenje i mentoriranje od strane dva poduzetnika/investitora, konstantnom monitoringu, netowrkingu sa investitorima, vrednovanje ideje i sukladno njoj inicijalnom financiranju poduzetničkih/start-up projekata.

Foto: Poduzetnički kamp Osijek

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više