Hrvatska ima poduzetnički mindset. Upoznajte najveće poduzetnike

“Hrvatska je zemlja prilika”, rekao je osnivač i CEO DOK-ING-a Vjekoslav Majetić, primajući ovogodišnje priznanje za EY Poduzetnika godine. Tim riječima inspirirao je ekipu medijske platforme Poduzetnik i EY Hrvatska da to ispitaju i provjere s onima koji iz svake neprilike mogu stvoriti priliku, a to su svakako poduzetnici. U listopadu stiže novo izdanje konferencije Poduzetnički mindset.

Kao i dosad, u programskom dijelu konferencije spojit će se naoko nespojivi – predstavnici biznisa, šou-biznisa, sporta, glazbe, glume, mode, umjetnosti, arhitekture, ekonomije, marketinga, financija, zdravstva, odabrani vizionari koji uvijek koračaju ispred svoga vremena, dokazujući kako u Hrvatskoj postoje najrazličitije prilike.


Pročitajte više: 5 poduzetničih grešaka koje žene rade u svom biznisu


Poduzetnički mindset 2023: spojili nespojivo

Konferenciju će otvoriti predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi koji će govoriti o Hrvatskoj kao Zemlji povjerenja. Slijedi country managing partner u EY Hrvatska Berislav Horvat koji će govoriti o tome dokle smo dogurali s namjerom da poduzetnike učinimo liderima društva.

Je li Hrvatska zemlja poduzetnica, odgovorit će Mirjana Mikulec, a naslovnu temu cijele konferencije „Hrvatska – zemlja prilika“ branit će ovogodišnji EY Poduzetnik godine Vjekoslav Majetić (DOK-ING).

Hrvoje Ćosić (Aircash) i Hrvoje Balen (Algebra) razgovarat će o Hrvatskoj kao zemlji fintecha, utemeljitelj Ultra glazbenog festivala Joe Bašić o Hrvatskoj kao brendu vrhunske zabave, a Roko Živković i Tomislav Pamuković o franšizi Muzeja iluzija koju su proširili cijelim svijetom.

Zemlja održivosti, glazbe, sporta, gaminga… svega

Budući da su i u biznisu i u sportu izrazito važni trud i upornost, o sportskom mindsetu i Hrvatskoj kao zemlji sporta govorit će dvojica sportskih velikana tenisač Goran Ivanišević i vaterpolski trener Ivica Tucak.

Barbara Vuković (Metal Product), Zvonimir Viduka (Altpro) i Markica Stanušić (Ancona Grupa) odgovorit će na pitanje možemo li Hrvatsku nazvati zemljom proizvodnje, a Danko Bačelić (Bačelić) i Mijo Pašalić (Apfel) možemo li je predstaviti i kao zemlju obiteljskog biznisa.

O zemlji IT revolucije govorit će Martin Morava (Devot), Dimitrije Trbović (Neostar) i Boris Sesar (Gamepires), a o Hrvatskoj kao zemlji zlatnika Bojan Pravica (Elementum).

Anita Cvetić OreščaninLidija Karaga i Slađana Krpić govorit će o poslovnoj inteligenciji u Hrvatskoj, a majstori evenata u nas Tomo Ricov i Boris Kovaček predstavit će planove za Weekend Media Festival 2024. u Rovinju.

Konferenciju će zatvoriti vizionarka i pokretačica zelenog mindseta u nas Jadranka Boban Pejić (Biovega grupa), koja će nam predstaviti Hrvatsku kao zemlju održivosti, zdrave hrane i zelene ekonomije.


Pročitajte više: EY poduzetnica godine Doris Hsu: „Željela sam doći do vrha”


Agenda: Učiniti poduzetnike liderima društva

Svi koji su dosad sudjelovali na konferencijama “Poduzetnički mindset” dobro znaju da je agenda otpočetka jasna:

  • poduzetnike učiniti liderima društva
  • poticati ljude da ostvaruju svoje snove bez straha od pogrešaka ili neuspjeha
  • motivirati pojedince, brendove i tvrtke na međusobnu suradnju bez straha od konkurencije
  • ujedinjavati ljude po sličnosti i zajedničkome mindsetu
  • podizati svijest o društveno odgovornom poduzetništvu i zelenoj tranziciji
  • podizati vidljivost pozitivnim poduzetničkim pričama koje čine razliku u društvu.

Zato se Poduzetnikov projektni tim, zajedno s programskim partnerom EY Hrvatska i partnerom Algebra, nikada neće umoriti u isticanju pravih primjera liderstva, vizionarstva i poduzetništva, iznimnih šampiona koji žive među nama i koji mogu biti uzori svima, osobito mladima.

Pronađite svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Ulaznice su dostupne na Entrio.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -