Skup o budućnosti poduzetništva u Slavoniji i Baranji

U povodu 15. godišnjice časopisa Poduzetnik na Fakultetu agrobiotičkih znanosti u Osijeku (V. Preloga 1) u četvrtak 25. studenoga 2021. godine održat će se Poduzetnički stol „15 godina s vama“. Početak je u 10.30.

Što je napravljeno u 15 godina?

Govornici i panelisti osvrnut će se na proteklih 15 godina, ali i govoriti o idućih 15 godina poduzetništva u Hrvatskoj. Pritom će poseban naglasak staviti na poduzetništvo u Slavoniji i Baranji.

Istaknut će se i uloga mladih – kako onih koji bi tek mogli zakoračiti u poduzetništvo, tako i onih koji preuzimaju upravljanje obiteljskim poduzećima.

O novoj generaciji obiteljskih poduzetnika na temelju svojeg će iskustva pričati Mario Ravlić i Tin Viduka, a o izazovima na svojem poduzetničkom putu govorit će Bernarda Cecelja i Jasmina Krkić Poznić. Dario Marenić istaknut će vrijednost inovativnosti. Na koji način inovativna aplikacija AgriCon pomaže slavonskim poljoprivrednicima i građevinarima, ispričat će David Fruk, mladić iz Vrbanje koji je aplikaciju osmislio sa sestrom Martinom Fruk. U kakvoj su vezi poduzetnički mindset i nogomet, razotkrit će Nenad Bjelica i Mihael Žaper.


Pročitajte više: Kako je Bernarda Cecelja iz garaže izgradila poslovno carstvo s nekoliko tvrtki i tvornica diljem Europe


Hibridni model – pratite uživo ili online

Poduzetnički stol uživo će moći pratiti 75 ljudi, a ostalim je zainteresiranima osiguran prijenos skupa putem YouTube kanala Poduzetnika.

Oni koji skup žele pratiti uživo, trebaju ispuniti internetsku prijavnicu te na skup ponijeti EU COVID potvrdu. Svi sudionici skupa moraju se pridržavati propisanih epidemioloških mjera.

Foto: PR, Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -