Ovi pokloni naših članica će potaknuti kreativnost vaše djece

Svi znamo da potraga za dječjim poklonima može biti gnjavaža koja zapne negdje između pitanja „imaju li već to“ i „hoće li im se ovo dovoljno svidjeti“. Srećom, naše članice u svojoj ponudi imaju proizvode koji će jednako oduševiti i roditelje i klince!

Dobro poznate igre na moderan način

Prvi prijedlog iz Take Me Home design shopa je kreativni dnevnik koji spaja elemente dnevnika, spomenara i leksikona. Na zabavan način nudi sadržaje iz kulture i umjetnosti te poziva na druženje, promišljanje o svijetu, ali i naravno – kreativno izražavanje! Dizajn je osmislila Miranda Herceg, a sam proizvod načinjen je od papira i kartona. Kreativan dnevnik dostupan je na hrvatskom i engleskom jeziku, a namijenjen je djeci i mladima iznad 10 godina, ali i svim odraslima kojima fali onaj dobro poznati osjećaj kreativnosti iz djetinjstva.

pokloni za djecu

Ovo je bila jedna od omiljenih igri tijekom svačijeg djetinjstva, a sada dolazi u malo drugačijoj verziji. o, ne memory je igra za djecu i odrasle koja osim zabavne funkcije ima i onu – korisnu.  Osim što se u igri trebaju upariti vesele hrvatske koze ili hrvatski otoci te tako poprima edukativni karakter, nakon igre ove se kartice mogu koristiti i kao podmetači za čaše. Lajkamo!

Jeste li se ikad igrali s oblicima ispred svjetla i tako stvarali sjene na zidu? Ako znate o čemu pričamo, ovo je nešto za vas i vaše klince! Gloopy Shadow Puppets je jednostavna, ali zabavna igra koja se bazira na kazalištu sjena. Ona pruža brojne mogućnosti i potiče dječju maštu i kreativnost. Svako pakiranje sadrži pet lutkica i knjižicu s pričom na hrvatskom i engleskom jeziku koja nije dovršena, tako da djeca sama mogu osmisliti njezin kraj. Svaka lutkica ima i svoje ime, a one postoje u morskoj i šumskoj verziji. Tako morski paket sadržava hobotnicu, raka, ribu, zvijezdu i konjica, a šumski šišmiša, zmiju, pauka, miša i žabu. Trebat će vam samo svjetiljka, ručna baterija ili sunce i igra može započeti!

pokloni za djecu

Praktični pokloni s porukom

Proljeće je doba dječjih sakramenata, što znači da se bliže prve pričesti i krizme. Za sve koji se muče s osmišljavanjem prigodnog poklona, Poklon dobra ideja predlaže savršeni proizvod baš za ovu priliku. Riječ je o kutiji uspomena koja predstavlja puno više od lijepog predmeta. Ona sakuplja uspomene koje se čuvaju i podsjećaju na lijepa vremena. Svaka Kutija uspomena unikatna je, ne samo zato što je ručni rad, već i zato što nosi rukom pisan i pomno odabran citat. Ona se dodatno može personalizirati podacima o budućem vlasniku. Kutije uspomena su izrađene od kvalitetnog materijala u radionici domaćeg majstora, a ukrašene su decoupage tehnikom te bojane i lakirane akrilnim bojama.

pokloni za djecu

Tu su i prigodno ukrašeni okviri za slike koji će svakom djetetu pomoći da zadrže lijepe uspomene na ove svečane dane blizu sebe. Dolaze u bijeloj boji ili shabby izvedbi i tako se savršeno uklapaju u bilo koji dječji interijer.

Šarena motivacija

Personalizirane ilustracije iz Hobby I Adore tu su za sve one koji žele unikatan poklon. Datum rođenja, ime ili slovo samo su neki od promjenjivih dijelova koje možete odabrati prema potrebi i ukusu. Sigurni smo da će se ovakvo nešto svidjeti klincima jer je napravljeno samo za njih!

pokloni za djecu

Tu su i predivno dizajnirani posteri koji će ukrasiti zid svake dječje sobe. Oni su odličan poklon jer uz nježne motive životinja mališanima šalju snažne motivacijske poruke koje im mogu biti putokaz i smjernica u životu. Oni potiču hrabrost, a neupitno prostor i život čine ponajprije šarenijim, a tako i – zanimljivijim!

Foto: Take Me Home, Poklon dobra ideja, Hobby I Adore

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -