Ovo su najposebniji pokloni naših članica koji će zabaviti vašu djecu i potaknuti njihovu kreativnost

Svi znamo da potraga za dječjim poklonima može biti gnjavaža koja zapne negdje između pitanja „imaju li već to“ i „hoće li im se ovo dovoljno svidjeti“. Srećom, naše članice u svojoj ponudi imaju proizvode koji će jednako oduševiti i roditelje i klince!

Dobro poznate igre na moderan način

Prvi prijedlog iz Take Me Home design shopa je kreativni dnevnik koji spaja elemente dnevnika, spomenara i leksikona. Na zabavan način nudi sadržaje iz kulture i umjetnosti te poziva na druženje, promišljanje o svijetu, ali i naravno – kreativno izražavanje! Dizajn je osmislila Miranda Herceg, a sam proizvod načinjen je od papira i kartona. Kreativan dnevnik dostupan je na hrvatskom i engleskom jeziku, a namijenjen je djeci i mladima iznad 10 godina, ali i svim odraslima kojima fali onaj dobro poznati osjećaj kreativnosti iz djetinjstva.

pokloni za djecu

Ovo je bila jedna od omiljenih igri tijekom svačijeg djetinjstva, a sada dolazi u malo drugačijoj verziji. o, ne memory je igra za djecu i odrasle koja osim zabavne funkcije ima i onu – korisnu.  Osim što se u igri trebaju upariti vesele hrvatske koze ili hrvatski otoci te tako poprima edukativni karakter, nakon igre ove se kartice mogu koristiti i kao podmetači za čaše. Lajkamo!

Jeste li se ikad igrali s oblicima ispred svjetla i tako stvarali sjene na zidu? Ako znate o čemu pričamo, ovo je nešto za vas i vaše klince! Gloopy Shadow Puppets je jednostavna, ali zabavna igra koja se bazira na kazalištu sjena. Ona pruža brojne mogućnosti i potiče dječju maštu i kreativnost. Svako pakiranje sadrži pet lutkica i knjižicu s pričom na hrvatskom i engleskom jeziku koja nije dovršena, tako da djeca sama mogu osmisliti njezin kraj. Svaka lutkica ima i svoje ime, a one postoje u morskoj i šumskoj verziji. Tako morski paket sadržava hobotnicu, raka, ribu, zvijezdu i konjica, a šumski šišmiša, zmiju, pauka, miša i žabu. Trebat će vam samo svjetiljka, ručna baterija ili sunce i igra može započeti!

pokloni za djecu

Praktični pokloni s porukom

Proljeće je doba dječjih sakramenata, što znači da se bliže prve pričesti i krizme. Za sve koji se muče s osmišljavanjem prigodnog poklona, Poklon dobra ideja predlaže savršeni proizvod baš za ovu priliku. Riječ je o kutiji uspomena koja predstavlja puno više od lijepog predmeta. Ona sakuplja uspomene koje se čuvaju i podsjećaju na lijepa vremena. Svaka Kutija uspomena unikatna je, ne samo zato što je ručni rad, već i zato što nosi rukom pisan i pomno odabran citat. Ona se dodatno može personalizirati podacima o budućem vlasniku. Kutije uspomena su izrađene od kvalitetnog materijala u radionici domaćeg majstora, a ukrašene su decoupage tehnikom te bojane i lakirane akrilnim bojama.

pokloni za djecu

Tu su i prigodno ukrašeni okviri za slike koji će svakom djetetu pomoći da zadrže lijepe uspomene na ove svečane dane blizu sebe. Dolaze u bijeloj boji ili shabby izvedbi i tako se savršeno uklapaju u bilo koji dječji interijer.

Šarena motivacija

Personalizirane ilustracije iz Hobby I Adore tu su za sve one koji žele unikatan poklon. Datum rođenja, ime ili slovo samo su neki od promjenjivih dijelova koje možete odabrati prema potrebi i ukusu. Sigurni smo da će se ovakvo nešto svidjeti klincima jer je napravljeno samo za njih!

pokloni za djecu

Tu su i predivno dizajnirani posteri koji će ukrasiti zid svake dječje sobe. Oni su odličan poklon jer uz nježne motive životinja mališanima šalju snažne motivacijske poruke koje im mogu biti putokaz i smjernica u životu. Oni potiču hrabrost, a neupitno prostor i život čine ponajprije šarenijim, a tako i – zanimljivijim!

Foto: Take Me Home, Poklon dobra ideja, Hobby I Adore

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...