Fantastični pokloni za djevojčice i dječake koji će uljepšati blagdane vašim mališanima!

Jedna od brojnih uloga koju roditeljstvo nosi je i uloga Djeda Mraza. Tko može platiti iskrenu dječju sreću i radost kad ispod bora ugledaju poklon i zamišljaju kako se Djed Mraz uspio ušuljati u kuću kroz dimnjak i ostaviti im baš ono što su željeli. 2020. godina za djecu je bila posebno stresna. Odjednom ne moraju odlaziti u školu. Ne viđaju prijatelje, a kada ih i viđaju, više ih ne mogu zagrliti. Sada moraju nositi maskice na svakom koraku, prati ruke češće nego inače i držati distancu – posebno od bake i djedova. Božićni pokloni za djevojčice i dječake ove bi ih godine trebali posebno razveseliti.

Iako Božić ove godine neće biti kakvog su poznavali, mališani zaslužuju istu radost i iskrice u očima kao i prethodnih godina. Božić im možete uljepšati ovih originalnim poklonima uz koje će zaboraviti na čudan svijet u kakvom su se odjednom našli.


Pročitajte više: 9 poklona za djecu do 10 godina


Personalizirani pokloni za djevojčice i dječake

Vaše dijete može biti glavni junak priče i usput učiti. Za one najmlađe i znatiželjne koji imaju sto pitanja, idealna je najtoplija personalizirana priča o obitelji – Kako sam došao na svijet? Vaše će dijete naučiti što je potrebno za bebu u najmedenijem receptu na svijetu!

Personalizirana knjiga: Kako sam došao na svijet?

Tvornica snova: 209.00 kn

Kako ću spasiti abecedu?

Ako je vaše dijete došlo u doba kada kreće čitati i učiti slova, Tvornica snova nudi 30 rimovanih, šaljivih i pametno osmišljenih priča o slovima koja lako ulaze u dječje uši. A da ova personalizirana priča – Kako ću spasiti abecedu bude još zabavnija i edukativnija, tu je i besplatna mobilna aplikacija “Slovarica”.

Tvornica snova: 199,00 kn

Snježne priče

Mislite li da će se vašoj djeci više svidjeti Božićne i snježne priče, možete odabrati i priču koja okuplja obitelj – Grad snježnih jahača, zimsku personaliziranu bajku za dva brata, dvije sestre ili brata i sestru.

Tvornica snova: 199,00 kn

Nemate ideje kako usrećiti vašu malu princezu kojoj je soba puna igračaka većinom Frozen tematike? Iznenadite ju nečim novim i originalnim. Neka vidi da Djed Mraz zna da će joj se svidjeti i nešto što nije ni zamišljala.


Pročitajte više: Kupujmo od poduzetnica: dva prijedloga božićnih poklona za djecu


Personalizirana kuglica za bor

Ako vaše dijete voli biti junak priče, ali ipak ne na papiru – možete mu pokloniti personaliziranu božićnu kuglicu koja će krasiti vašu jelku!

Poklonime.hr: 39,00 kn

Posteljina

Poklonime.hr ima savršene ideje koje mogu poslužiti kao pokloni za djevojčice i dječake svih uzrasta. Što kažete na dizajnersku posteljinu balerine ili uspavane ljepotice?

Poklonime.hr: 455,00 kn

“Konačno posteljina koja vas prikazuje u pravom svijetlu i cijelom svijetu pokazuje što ste zapravo: prava princeza. Samo naprijed, zadrijemaj, sanjaj o princu na bijelom konju. Ali prije provjeri da ti je glava ispod dijamantne tijare. Kakva uspavana ljepotica”.

Omiljena igračka i crtići vašem sinu su oni s dinosaurima? Ovo je savršena posteljina baš za njega jer sada može svake noći zaspati sa svojim novim ogromnim prijateljem.


Pročitajte više: Ideje za poklone za djecu do 5 godina


Poklonime.hr: 455,00 kn

Prvi glazbeni hit!

Vaše dijete sanja o tome da postane pjevač i vidite potencijal u njemu? Kao poklon možete ovjekovječiti njegov prvi hit!

Poklonime.hr: 990,00 kn

Kod kuće imate malog umjetnika koji često crta sebe i svoju obitelj? Poklonite mu profesionalni crtež i nacrtajte osmjeh na njegovom licu.


Pročitajte više: Ovo su najposebniji pokloni naših članica koji će zabaviti vašu djecu i potaknuti njihovu kreativnost


Crtani portret

Poklonime.hr: 500,00 kn

Vaša djevojčica sanja o nošenju nakita poput mame? Možda je vrijeme za bušenje ušiju i kupnju prekrasnih i kvalitetnih dječjih naušnica koje će razveseliti vašu princezu.


Pročitajte više: Top pet poklona za darovite djevojčice


Naušnice

Zlatarna Križek: 768,00 kn

Za više ideja posjetite Poklonime.hr, Zlatarna Križek i Tvornica snova uživajte u slatkim nedoumicama kod biranja znakova pažnje koji će razveseliti vaše mališane

Foto: Tvornica snova, Poklonime.hr, Zlatarna Križek, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -