Prijedlozi poklona za vašeg muškarca

Vrijeme je darivanja pa je red da odaberete nešto i za svoju mušku polovicu. Ne može se reći da za muškarce postoje univerzalni pokloni. Istina, postoje stvari koje u nedostatku mašte uvijek možete pokloniti i nećete pogriješiti, poput mirisa, losiona poslije brijanja ili kravate.

No, želite li ove godine biti originalni potražite poklon koji najbolje odgovara njegovoj osobnosti. Ovisno o kakvom je tipu muškaraca riječ, takav mora biti i vaš poklon.

Pokloni za muškarce prema njihovim osobnostima

Krenimo redom. Ako je riječ o tipu muškarca koji obožava tehnologiju, uvijek među prvima mora imate sve novotarije koje se pojave na tržištu, poklon koji mu darujete mora biti iz tog područja. Ako sami niste baš na ‘ti’ s novim tehnologijama, svakako zatražite savjet nekoga bolje upućenog. Nemojte si dozvoliti da poklonite ‘čak’ mjesec dana zastarjelu verziju njegove nove ‘igračke’. Neće vam zamjeriti, ali će taj poklon završiti u ladici. Za ovakve muškarce idealni poklon je bilo koja vrsta gadgeta, neki dio za računalo ili cijelo novo računalo, televizori s ‘beskrajnim’ dijagonalama…

pokloni za muškarce

Ukoliko se radi o avanturistu, sportskom tipu muškarca, tada i poklon mora ići u tom smjeru. Nešto čime će obogatiti kolekciju sportske opreme, zamijeniti stare tenisice novima, pohvaliti se prijatelju novim reketom, originalnim dresom najdražeg košarkaša, opremom za bicikl ili užadi za slobodno penjanje na prirodnim i umjetnim stijenama, učinit će ga iznimno sretnim i zahvalnim.

pokloni za muškarce

Kupujete li nešto za muškarca koji vuče na retro, hipstersku stranu, najlakše ćete se odlučiti za poklon ukoliko odete u trgovinu ili sajam starih predmeta i antikviteta, moguće i neki second-hand shop. Tabakera za cigarete, tregeri za hlače, britva ili set za njegu brade i brkova kao stvoreni su za ovaj tip muškaraca. Pripazite jedino da stvari koje poklanjate uistinu budu retro, a ne samo replika nečeg starog. To bi u tom slučaju bilo kao da poklanjate lažnjak, kao da nekome umjesto Nikea poklonite – Najk!

pokloni za muškarce

Vječiti dječaci su tip muškaraca s kojima vam je možda i najlakše. Ono što oni žele zapravo već imaju kod kuće, samo što sada mora biti bolje, veće i ljepše. Najnoviji Playstation, Xbox ili igrice za njih, društvene igre koje ih odvode u svijet vilenjaka i čarobnjaka, uvijek će ih nanovo razveseliti. Njima zapravo svake godine poklanjate istu stvar, barem se vama tako čini, no, u njihovom svijetu to se čini sasvim drugačije.

pokloni za muškarce

Još jedan tip muškaraca s kojima nećete imati problema, barem kad su pokloni u pitanju, su – hobisti. Bez obzira o kojem je hobiju riječ, poklon koji će obogatiti njihovu kolekciju iznimno će ih oduševiti. S njima igrajte na sigurno, pitajte što im treba, oni će bez ustručavanja reći, a kad će ispod bora odmotati poklon, oduševit će im se kao da im niti na kraju pameti nije bilo što ih očekuje.

pokloni za muškarce

Kupujete li poklon klasičnom muškarcu, tipu osobe koji se najviše voli zadržavati u okruženju svojeg doma, pomalo flegmatiku, imate najširi mogući izbor darova. Kod njih prolazi apsolutno sve, od satova i kravata, preko mirisa i pribora za brijanje, do famoznih čarapa i donjeg rublja.

pokloni za muškarce

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pretty privilege

Pretty privilege – Lijepim ljudima životni je put popločen zlatom?

Pojam pretty privilege vjerojatno je dobro poznat svima. Odnosi se prilike u životu, poslovne i privatne, koje u većoj količini dobivaju...
- Advertisment -