5 prijedloga za uređenje polica u domu

Vjerujemo da ne postoji jednostavnija i više chic opcija za skladištenje sitnica u domu i kreiranju kućne biblioteke od zidnih polica. One vam pomažu da iskoristite još jednu površinu u domu – zid, dodatno otvorite prostor te umjesto odlaganja detalja za dom na ormariće ili stolić, na najkreativniji način ih posložite na zidu. Bez obzira na vibru koja vlada u vašem interijeru i stilu kojim ste se vodili prilikom uređenja, police se lako prilagođavaju u svaku interior priču.

Najslađi kutak u vašem domu

police za knjige

Ovisno o vašim preferencijama, birajte boju i dužinu polica, te na njih pospremite omiljene uspomene –  omiljene knjige, suvenire, dekore za dom, ilustracije, obiteljske fotografije, cvijeće. Možete ih dodati u sve prostorije u domu, od kupaonice do dnevnog boravka, a u nastavku smo izdvojili i 5 foto prijedloga njihovog uređenja u najslađi kutak u domu.

police za knjige

police za knjige

police za knjige

Foto: Unsplash

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

projekt jednako razvoj

PJR obilježio 10. godišnjicu poslovanja!

Projekt jednako razvoj, hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za projekte Europske unije, obilježila je 10. godišnjicu poslovanja. Koliko je PJR uspješan, govore...