Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka iz Poliklinike Lege Artis

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika otvorena prije 8 godina, a primarna joj je djelatnost neinvazivna kirurgija vena. Ova poliklinika je, također, prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do laserskih operacija.

Prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske

Lege Artis na raspolaganju ima najmoderniju tehologiju i koristi sve dostupne metode u rješavanju problema s venama. Odnedavno, klijenti na raspolaganju imaju najsuvremeniju, još poštedniju tehnologiju operacija vena – Venaeasel, takozvano ljepilo za varikozne vene. Ova se operacija izvodi bez ikakve anestezije i kompresivnih čarapa te – posve bezbolno.

Uvođenjem suvremene laserske tehnologije i njenom upotrebom Poliklinika Lege Artis etablirala se kao prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

Nevjerojatni rezultati

Laserskom i radiofrekvencijskom tehnologijom, osim fleboloških, vrše se i proktološki zahvati – operacije hemoroida i fisura fistula. Istom se tehnologijom uklanjaju i razne tkivne izrasline – madeži, fibromi te bradavice i to bez rana, šivanja, ožiljaka. Radi se o potpuno bezbolnim postupcima s trajnom mogućnošću obavljanja u svim godišnjim dobima. Lege Artis obavlja i sve estetske korektivne operacije lica, vrata i tijela, a vlasnica poliklinike dr. Jasenska Čandrlić objašnjava zašto su posebno ponosni na svoj rad.

“Osnovne karakteristika operacija, tretmana i zahvata u našoj poliklinici su minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, bez mogućnosti povratka bolesti te vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH. Još uvijek i nas same fascinira efektnost zahvata izvedenih laserskom i radiofrekvencijskom tehnologijom.”

Ova osječka poliklinika izvodi i klasične kirurške zahvate od kojih valja istaknuti hernioplastiku i abdominoplastikuodstranjenje viška kože, potkože i/ili masnog tkiva s područja trbuha. Indikacija se postavlja obično nakon izrazito velikog gubitka na težini te nakon višestrukih poroda ili blizanačke trudnoće.

poliklinika lege artis

Najpopularniji anti-age tretmani

Spektar usluga Poliklinike Lege Artis obuhvaća i neinvazivne estetske tretmane lica i tijela, isključivo medicinskih referenci. Tu spadaju profesionalna analiza koža, mikrodermoabrazija, dermapen, efektni rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima vrhunskom medicinskom kozmetikom zo Skin health by ZeniObagy.

Danas su svakako najpopularniji anti-age tretmani hijaluronskim i nehijaluronskim filerima te Botox terapija protiv bora i znojenja čiji su rezultati vidljivi odmah nakon aplikacije.

Tretmani Zerona laserom i Venus legacyem za liječenje pretilosti, redukciju masnog tkiva i celulita te zatezanje kože i oblikovanje tijela djeluju na oduševljenje svih koji se mukotrpno i dugo bore s viškom neželjnih kilograma.

Multipotentnim laserom efikasno se obavlja trajna epilacija i uklanjaju kapilare tijela, što je i osnovna djelatnost ove poliklinike. Jedan od čestih problema danas je crvenilo, rozacea i kuperoza koji zahtijevaju multidisciplinarni pristup pacijentu.

Garancija profesionalne i sigurne usluge

Suvremeni i privlačni prostori ove osječke Poliklinike te stručno i profesionalno osoblje, omogućuju ugodan i optimalan ambijent za konzultacije, preglede, tretmane i operacije. Najnovija medicinska tehnologija garantira klijentima profesionalnu i sigurnu uslugu. Pacijenti su nakon dva sata od dolaska u polikliniku operirani, posve stabilni i – nasmijani!

poliklinika lege artis

Slavonija i Baranja, odnosno “hrvatska Provansa”, regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slavonskim biserima možemo pribrojiti i Polikliniku Lege Artis, kojoj su dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih klijenata najbolja referenca.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više