Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka iz Poliklinike Lege Artis

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika otvorena prije 8 godina, a primarna joj je djelatnost neinvazivna kirurgija vena. Ova poliklinika je, također, prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do laserskih operacija.

Prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske

Lege Artis na raspolaganju ima najmoderniju tehologiju i koristi sve dostupne metode u rješavanju problema s venama. Odnedavno, klijenti na raspolaganju imaju najsuvremeniju, još poštedniju tehnologiju operacija vena – Venaeasel, takozvano ljepilo za varikozne vene. Ova se operacija izvodi bez ikakve anestezije i kompresivnih čarapa te – posve bezbolno.

Uvođenjem suvremene laserske tehnologije i njenom upotrebom Poliklinika Lege Artis etablirala se kao prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

Nevjerojatni rezultati

Laserskom i radiofrekvencijskom tehnologijom, osim fleboloških, vrše se i proktološki zahvati – operacije hemoroida i fisura fistula. Istom se tehnologijom uklanjaju i razne tkivne izrasline – madeži, fibromi te bradavice i to bez rana, šivanja, ožiljaka. Radi se o potpuno bezbolnim postupcima s trajnom mogućnošću obavljanja u svim godišnjim dobima. Lege Artis obavlja i sve estetske korektivne operacije lica, vrata i tijela, a vlasnica poliklinike dr. Jasenska Čandrlić objašnjava zašto su posebno ponosni na svoj rad.

“Osnovne karakteristika operacija, tretmana i zahvata u našoj poliklinici su minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, bez mogućnosti povratka bolesti te vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH. Još uvijek i nas same fascinira efektnost zahvata izvedenih laserskom i radiofrekvencijskom tehnologijom.”

Ova osječka poliklinika izvodi i klasične kirurške zahvate od kojih valja istaknuti hernioplastiku i abdominoplastikuodstranjenje viška kože, potkože i/ili masnog tkiva s područja trbuha. Indikacija se postavlja obično nakon izrazito velikog gubitka na težini te nakon višestrukih poroda ili blizanačke trudnoće.

poliklinika lege artis

Najpopularniji anti-age tretmani

Spektar usluga Poliklinike Lege Artis obuhvaća i neinvazivne estetske tretmane lica i tijela, isključivo medicinskih referenci. Tu spadaju profesionalna analiza koža, mikrodermoabrazija, dermapen, efektni rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima vrhunskom medicinskom kozmetikom zo Skin health by ZeniObagy.

Danas su svakako najpopularniji anti-age tretmani hijaluronskim i nehijaluronskim filerima te Botox terapija protiv bora i znojenja čiji su rezultati vidljivi odmah nakon aplikacije.

Tretmani Zerona laserom i Venus legacyem za liječenje pretilosti, redukciju masnog tkiva i celulita te zatezanje kože i oblikovanje tijela djeluju na oduševljenje svih koji se mukotrpno i dugo bore s viškom neželjnih kilograma.

Multipotentnim laserom efikasno se obavlja trajna epilacija i uklanjaju kapilare tijela, što je i osnovna djelatnost ove poliklinike. Jedan od čestih problema danas je crvenilo, rozacea i kuperoza koji zahtijevaju multidisciplinarni pristup pacijentu.

Garancija profesionalne i sigurne usluge

Suvremeni i privlačni prostori ove osječke Poliklinike te stručno i profesionalno osoblje, omogućuju ugodan i optimalan ambijent za konzultacije, preglede, tretmane i operacije. Najnovija medicinska tehnologija garantira klijentima profesionalnu i sigurnu uslugu. Pacijenti su nakon dva sata od dolaska u polikliniku operirani, posve stabilni i – nasmijani!

poliklinika lege artis

Slavonija i Baranja, odnosno “hrvatska Provansa”, regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slavonskim biserima možemo pribrojiti i Polikliniku Lege Artis, kojoj su dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih klijenata najbolja referenca.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...