Jedem doma: Novi recepti polugotovih jela dolaze na vašu kućnu adresu!

Nakon što su protekle četiri godine kao servis za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma odlazili u nabavu namirnica na Dolac i u domu brojnih klijenata kuhali, Željka Maras odučila je transformirati svoj poslovni model. U ovom novom modelu priprema polugotova jela za blagovanje kod kuće.

Povezano: Željka Maras vam omogućava da kući s posla ponesete skoro gotovu večeru!

Ideja za polugotova jela

Njihovi klijenti, dok su im kuhali u njihovim domovima, jako su voljeli praksu da im jedno jelo skuhaju za taj dan, a da im cijeli niz jela unaprijed pripreme tako da gotovo jelo samo zagriju ili stave u pećnicu ili na tavicu. Željka Maras je shvatila da bi takva polugotova jela mogla biti odličan proizvod za šire tržište.

Polugotova jela su vrhunske kvalitete, od najkvalitetnijih namirnica, a u njihovoj pripremi ne koristi se pšenično bijelo brašno niti rafinirani bijeli šećer.

Gotova i polugotova jela Jedem doma imaju rok trajanja minimalno 5 dana, zahvaljujući sofisticiranim profesionalnim uređajima i tehnikama brzog hlađenja i vakuumiranja, bez ikakvih aditiva i konzervansa.

Ima tu sporo kuhanih ribljih i goveđih temeljaca, od kojih u tren oka nastane vrhunska juha ili umak. Popularna sarma je u ruhu sinjskih arambašića, i potrebno ju je tek zagrijati na štednjaku. Tu je i cijeli niz vrlo maštovitih priloga: ljubičasti pomfrit od batata, cvjetača a la riža, njoki od graška i skute.

polugotova jela

Domaća kuhinja

Ideja prati dobar običaj naših mama, teta, sestara vrsnih kuharica koje su ovakvim teglicama i paketićima znale opskrbljivati svoje voljene koji ne stignu ili ne znaju kuhati.

I dalje, kao kad su kuhali u domovima, nabavljaju namirnice od dobrih mesara, ribara i opg-ova, a najmodernija aparatura profesionalnih kuhinja pomaže da sadržaj postane i bolji nego kad se priprema u kućnim kuhinjama.

Ovime otvaraju jednu posve novu nišu premium polugotovih jela, koja na našem tržištu gotovo da i ne postoji. Uskoro je u pripremi specijalna blagdanska edicija prigodnih jela.

Polugotova jela Jedem doma mogu se uz besplatnu dostavu na području Zagreba naručiti na web stranici Jedem doma, ili kupiti u trgovinama Mrkvica, Grga Čvarak i mesnicama Igomat.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -