Porsche Rijeka ugostio peti rođendan blog/portala Stilueta

Riječ „stil“ u imenu ovog blog/portala jasno označava viziju lijepog, pozitivnog, kvalitetnog životnog stila u svakom pogledu koji Stilueta zagovara kroz tekstove, intervjue, suradnje i kolumne.

Peti rođendan Stiluete

Drugu godinu zaredom rođendan je koncipiran kao spoj gastro – slatkih i modnih delicija pod nazivom Sweet and Style pod generalnim pokroviteljstvom Porche Inter Auta Rijeka  koji se pokazao kao savršen profesionalan i galantan domaćin.

Iza Stiluete stoji Marija Mažar, koja je svoj hobi pretvorila u uspješan pothvat, a uz brojne goste iz svih krajeva Hrvatske u svojoj su Rijeci proslavili lijepi jubilej.

Peti rođendan StilueteStilueta je prepoznatljiv blog/portal koji djeluje u Rijeci no čitan je na području cijele Hrvatske, jeste li prije pet godina pretpostavili da će peti rođendan proći u ovako velikom i lijepom izdanju?

Iskreno, nisam. Počela sam vrlo potiho i skromno, prestrašeno, u toj fazi to je bio hobi, nisam tada mislila da će se u međuvremenu dogoditi i poduzetnički put koji je učinio svoje, iz temelja me prodrmao i natjerao da smislim način da Stilueta ostane jednako kvalitetna,“moja“, inspirativna, ali s druge strane i isplativa.

Često čitam intervjue vaših poduzetnica koje pričaju kako su od malena znale da će biti same svoji šefovi, kod mene se to dogodilo naglo, radi okolnosti, ponekad ni sama ne znam gdje će me ovaj put odvesti jer se Stilueta se razvija nekim svojim putem i često se osjećam kao suvozač dok pratim gdje nas čitatelji vode, no dat ću sve od sebe da ostanemo posebni, topli, prijateljski i savjetodavni.

Peti_rođendan_Stiluete2

I ove godine odlučili ste se na koncept Sweet and Style događanja, o čemu se radi?

Kako nas pretežno čitaju žene, htjeli smo da to bude večer za sve ženske užitke, spojili smo modu i ljepotu, inspirativne žene sa slatkim delicijama koje su nam ove godine priredili Zigante Tartufi, slastičarna Cacao, Paška sirana, Ebba’s Cuisine, Euro Milk i restoran Gardens.

Modni dio odlično su upotpunile kolekcije iz La Vetrine, Sally ateliera, Ivane Jurić design i Zlatne kiše koja je predstavila prvu liniju majica s afirmacijama koje čine dane ljepšim i zanimljivijim!

Ipak, uz sve ove zvijezde, moram spomenuti kako je glavna zvijezda bio Audi Q2, maneken u crvenom koji je zaveo sve žene na događanju, ali i osvojio simpatije muškaraca koji su mu zainteresirano prilazili.

Moda, automobili, ljepota, već drugu godinu slavili ste u riječkom Porsche Inter Autu, kakva je veza između auto kuće i jednog portala?

S Porsche Inter Autom veže nas duga i kvalitetna suradnja, njihov prostor u Rijeci je jedan od najekskluzivnijih, minimalistički i moderan dizajn oduševio me pri prvom dolasku i znala sam još davno da tu želim jednog dana nešto organizirati. Uz to, oduševio me pristup koji njeguju prema svojim klijentima i partnerima, ulažu jako puno u svoj rad i imidž te smo uistinu počašćeni što su nas ugostili i ove godine.

Stilueta njeguje jedan kvalitetan lifestyle segment koji uključuje puno više od mode, stil se ogleda u svakom slobodnom odabiru pojedinca, a tu ne možemo izostaviti i odabir automobila, mi smo imali predstavljanje  automobila Audi Q2 koji je dao senzacionalnu notu našem elegantnom okupljanju.

Peti_rođendan_Stiluete_3

Podržali su vas brojni partneri, na koji način im pristupate?

Iz projekta u projekt trudimo se dokazati idejama i kvalitetom te opravdati povjerenje koje imamo, nismo agresivni, a s vremenom nam se partneri sami javljaju jer se prepoznaju u viziji visoke estetike i standarda koji si postavljamo, uz Porsche Inter Auto,  sve već navedene, istakla bih i ZTC Rijeka s kojim nas veže duga i kvalitetna suradnja za koju su, vjerujem, zaslužni povjerenje, proaktivnost i međusobna kooperativnost te vjera jer dva branda koja u jednom trenu odluče surađivati u današnje vrijeme moraju njegovati približno iste vrijednosti kako bi suradnja mogla stvoriti rezultate kojima  težimo.

Odabrali ste i inspirativne žene, po kojem principu ih birate?

Mi svakodnevno crpimo inspiraciju od žena koje imaju u sebi kreativnu energiju, strast i ljubav prema životu i smatram da je u redu da im na ovaj način zahvalimo i odamo priznanje. Intervjuirala sam brojne žene koje balansiraju privatnim i/ili  poslovnim životima ne gradeći nužno savršenu sliku prema van, priznaju da su ponekad umorne, da je ponekad teško, da nije sve uvijek idilično, ali vole svoje živote.

peti rođendan stiluete

Te su žene najveća inspiracija. Sretne u svojim pričama, one koje dižu jedna drugu, one koje znaju da si same kreiraju svoje Sutra te pronalaze sreću u svakodnevnim životnim trenucima, bio to osmijeh njihovog djeteta ili nova suradnja. Stilueta je promijenila svoj put u ovih godina i sada se nametnula kao prava prijateljica svake žene u potrazi za inspiracijom i srećom!

Što pripremite u novoj godini?

Vjerujem da su se brojne vaše članice nalazile na nekim raskršćima i postoje trenuci u kojima slika nije baš najjasnija jer jedno su želje i ideje našeg tima, drugo rezultati o najčitanijim temama. Ali, kad se sve to skupa objedini, iskristalizira se put za dalje. Pripremamo liniju proizvoda, novi tip članaka i otvorenost ka čitateljima kroz neke nove projekte koje zasad ostavljam u najavi.

Isto tako, ono što ću najaviti je Stiluetino događanje za djecu,  bilo je planirano za prosinac no radi brojnih događanja smo prolongirali. Budući sam sam i sama majka nedostaje mi tip događanja na kojem možemo uklopiti modu, inspiraciju, zabavu za naše mlađe generacije te da konačno i moja djeca mogu uživati sa mnom, dok radim J S partnerima ne riskiramo te će nam domaćin opet biti Porcshe Inter Auto u Rijeci.

peti rođendan stiluete

Foto: Marija Mažar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više