Kristina Androlić pokrenula novi portal za poduzetnike

Prema istraživanju koje je objavio Forbes, u prvoj godini propadne 25% start-upova, u drugoj propadne 36%, dok u trećoj nestane skoro polovica svih tvrtki.

Taj postotak raste s godinama, a procjenjuje se da od ukupnog broja start-upova njih samo 25-30% uspije preživjeti petu godinu. Takvi podaci poražavajući su, a mogu se promijeniti uz bolju pomoć i podršku poduzetnicima početnicima.

Veće šanse za uspjeh

Poduzetnici koji su imali mentora i kvalitetnu podršku na svom poduzetničkom putu imaju do tri puta veće šanse za uspjeh. Upravo to je svrha novog portala za poduzetnike mentorica.biz, kojeg je nedavno lansirala tvrtka Androlić konzalting.

Portal je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima s ciljem podrške njihovom poslovanju. Oni na taj način mogu lakše doći do informacija te brže pronaći odgovore na pitanja koja ih muče na putu razvoja svoje poduzetničke priče.

Odgovori na sva poduzetnička pitanja

Uz edukativni sadržaj i poslovne vijesti, tvrtka nudi i pomoć pri izradi poslovnih i marketing planova, a sve s ciljem dodatne podrške poduzetnicima.

Portal već sad obiluje mnoštvom korisnih savjeta poslovne tematike, a pokriva teme prodaje, marketinga, otvaranja tvrtke, upravljanja ljudima, pa sve do financiranja poduzetničkih projekata. Uz korisne članke koji se mogu pronaći, na portalu se nalazi i baza pitanja i odgovora koja se redovno ažurira.

portal za poduzetnike

Poduzetnici ili oni koji to tek žele postati mogu postaviti pitanje koje se tiče neke poslovne teme, a na njihovo pitanje odgovorit će netko od poslovnih savjetnika. Oni su stručnjaci koji imaju iskustvo u raznim područjima ekonomije i radnog prava te su spremni svoja znanja podijeliti s drugima. Informacije su potpuno besplatne, a baza je slobodna za pretraživanje, pa je lako i jednostavno doći do odgovora.

Savjeti i motivacija

Ovaj projekt sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Njegova voditeljica je vlasnica tvrtke i urednica portala, a ujedno i članica Women in Adria mreže, Kristina Androlić.

Portal je nadogradnja redovnom poslovanju i jača konkurentnost tvrtke Androlić konzalting. Ona se redovno bavi izradom projektnih prijava te provedbom projekata sufinanciranih iz EU fondova, poslovnim savjetovanjem i edukacijama.

„Kako najviše surađujemo upravo s mikro i malim poduzetnicima upoznati smo s problemima kojih ih najviše muče. Zato portal redovno prati natječaje i Pozive domaćih i EU fondova za poticaje i bespovratna sredstva. Financiranje poduzetničkih ideja i projekata najčešće je pitanje koje u nekom trenutku muči svakog poduzetnika. Trudimo se biti aktualni i zanimljivi, pa se uz ozbiljne poslovne teme ovdje mogu pronaći i motivacijski tekstovi koji nam svima dobro dođu u svakodnevnom poslu“, zaključuje Kristina.

Kako se jedino dijeljenjem znanje množi za pretpostaviti je da će poduzetnici dobro prihvatiti ovaj novi portal. Jesmo li u pravu?

Foto: privatna arhiva, Foter

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više