Odjenite poslovno odijelo i uspjeh u poslu je zajamčen

Vidjeti ženu u odijelu donedavno je bilo nezamislivo. No, danas žena u odijelu predstavlja pojam ženstvenosti i moći. Jedna od glavnih prednosti odijela je što se mogu koristiti u svim prilikama. Osim za posao, mogu se kombinirati i u casual izdanjima ili za svečanije prilike poput vjenčanja.

Danas žene i odijevanjem dokazuju da nisu „slabiji spol“, osobito ne u poslovnom okruženju. Odijelo nije odjevni predmet rezerviran samo za muškarce – odličan je izbor za žene u svim situacijama kad se očekuje dobra doza decentnosti i poslovne elegancije. Za ženska odijela sada se može reći da su dostojna zamjena za haljine.

Od jarkih do neutralnih boja – izbor je na vama!

U izboru odijela žene imaju prednost pri odabiru boja. Izbor je velik, pa tako možete kombinirati jednu boju ili dvije, ovisno o ukusu. Siguran izbor uvijek su poslovne – siva ili tamno plava boja. Hrabrije žene ove sezone mogu birati između roze, crvene, otvoreno plave boje odijela, a ako ste pobornica neutralnih boja možete odabrati bijelo ili crno odijelo.

Kad odlučite odabrati odijelo, kao i za muškarce vrijedi pravilo – mora biti savršeno krojeno iz vrhunskih vunenih tkanina, finih numeracija i precizno sašiveno do detalja. Na takvim odijelima čak ni gumbi nisu obični – corozo ili gumbi izrađeni od punog brušenog metala.

Vrhunska kvaliteta

Kao i uvijek kvaliteta bi trebala biti na prvom mjestu. Upravo se vrhunskom kvalitetom možete pohvaliti i jedan od hrvatskih brandova. Najbolja ženska odijela ove sezone dolaze upravo iz Varteksa, a izrađena su od vrhunskih talijanskih tkanina – Loro Piana i Marzotto (Marcoto). Uz fino Varteksovo žensko odijelo iz redovne ili Limited kolekcije u ponudi se nalaze košulje i bluze izrađene iz prirodnih vlakana svile ili pamuka, atraktivnih desena i boja.

I vjerujte – kao i muško, i žensko dobro odijelo vidi se izdaleka. Odabirom odijela Varteks odlučili ste se za original, ne za kopiju!

Članicama Women in Adria mreže osigurali smo kontinuirani VIP popust od 20 % na ponudu svih artikala iz Varteksovih kolekcija (izuzev onih na popustu ili posebnim promocijama).

Foto: Varteks

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

gospodarske mjere

Nedopustivo je da gospodarske mjere ostanu ograničene na samo tri djelatnost

Premijer Plenković je najavio kako će mjere za očuvanje radnih mjesta nakon svibnja biti ograničene samo na turizam, ugostiteljstvo i prijevoz,...
- Advertisment -