Odjenite poslovno odijelo i uspjeh u poslu je zajamčen

Vidjeti ženu u odijelu donedavno je bilo nezamislivo. No, danas žena u odijelu predstavlja pojam ženstvenosti i moći. Jedna od glavnih prednosti odijela je što se mogu koristiti u svim prilikama. Osim za posao, mogu se kombinirati i u casual izdanjima ili za svečanije prilike poput vjenčanja.

Danas žene i odijevanjem dokazuju da nisu „slabiji spol“, osobito ne u poslovnom okruženju. Odijelo nije odjevni predmet rezerviran samo za muškarce – odličan je izbor za žene u svim situacijama kad se očekuje dobra doza decentnosti i poslovne elegancije. Za ženska odijela sada se može reći da su dostojna zamjena za haljine.

Od jarkih do neutralnih boja – izbor je na vama!

U izboru odijela žene imaju prednost pri odabiru boja. Izbor je velik, pa tako možete kombinirati jednu boju ili dvije, ovisno o ukusu. Siguran izbor uvijek su poslovne – siva ili tamno plava boja. Hrabrije žene ove sezone mogu birati između roze, crvene, otvoreno plave boje odijela, a ako ste pobornica neutralnih boja možete odabrati bijelo ili crno odijelo.

Kad odlučite odabrati odijelo, kao i za muškarce vrijedi pravilo – mora biti savršeno krojeno iz vrhunskih vunenih tkanina, finih numeracija i precizno sašiveno do detalja. Na takvim odijelima čak ni gumbi nisu obični – corozo ili gumbi izrađeni od punog brušenog metala.

Vrhunska kvaliteta

Kao i uvijek kvaliteta bi trebala biti na prvom mjestu. Upravo se vrhunskom kvalitetom možete pohvaliti i jedan od hrvatskih brandova. Najbolja ženska odijela ove sezone dolaze upravo iz Varteksa, a izrađena su od vrhunskih talijanskih tkanina – Loro Piana i Marzotto (Marcoto). Uz fino Varteksovo žensko odijelo iz redovne ili Limited kolekcije u ponudi se nalaze košulje i bluze izrađene iz prirodnih vlakana svile ili pamuka, atraktivnih desena i boja.

I vjerujte – kao i muško, i žensko dobro odijelo vidi se izdaleka. Odabirom odijela Varteks odlučili ste se za original, ne za kopiju!

Članicama Women in Adria mreže osigurali smo kontinuirani VIP popust od 20 % na ponudu svih artikala iz Varteksovih kolekcija (izuzev onih na popustu ili posebnim promocijama).

Foto: Varteks

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -