Poslovna torba koja sadrži sve što vam je potrebno

Ženska torba je jedna velika tajna. Vrlo često ostanemo iznenađeni koliko stvari stane u nju, a ponekad i zaboravimo na neke stvari koje su u njoj. Od malog ogledala, labela, šminke, maramica i mnogih drugih važnih i malo manje važnih stvari…

No, budući da ih nosimo po cijele dane i da nam one čuvaju glavu, stavljamo u njih sve čega se sjetimo.

Elegantna i funkcionalna torba za žene u pokretu

Osim što tražimo neku koja će odgovarati našem stilu, tražimo i onu koja će biti funkcionalna, a upravo takva je i Classic Tote torba tvrtke Dagne Dover.

Kao i mnoge druge velike torbe, u unutrašnjosti ima mjesta za mnoge stvari. No, ono što je razlikuje od ostalih torba su pretinci.

Torba Classic Tote

Ženama veliki problem predstavlja pronaći određenu stvar u torbi. Iako su kao rješenje u jednoj tvrtki ponudili svjetiljke u torbama Bagsablaze koje pomažu u lakšem pretraživanju, no i ova uredno raspoređena torba je svakako dobro rješenje za ovaj problem.

Na remen možete pričvrstiti ključeve koje ćete uzeti bez da pola sata „kopate“ po njoj, ima i držač za bocu, kako vam se voda, ili još gore sokovi, ne bi razlijati po torbi. Također, ima i pretinac za laptop ili tablet, a izvana je napravljena od kože. Torba je izrađena za životni stil koji danas traje od 7 sati ujutro do 10 sati navečer.

Foto: Dagne Dover

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više