Koje poklone izabrati za svoje poslovne partnere?

Poslovno darivanje važan je dio suvremenog poslovanja i zbog toga bi mu se trebala posvetiti posebna pažnja. Naime, poslovni poklon je više od samog poklona, on je dio poslovne komunikacije i izgradnje odnosa s poslovnim partnerima. Takav poklon govori o vama, o vašoj tvrtki, zaposlenicima, poslovnoj kulturi i o tome što mislite o partneru kojeg darujete. Uzmite u obzir da poslovni pokloni predstavljaju vas, stoga za izbor poklona je veoma važno da birate kvalitetu.

Povezano: Jasmina Bagarić uz pomoć HAMAG-BICRO-a proširila poslovanje i dovela Magnolia slastice do najviše razine usluge

Romantična estetika i funkcionalnost

Maja Kauzlarić iz Cvijet Kreative u suradnji sa zagrebačkom slastičarnicom Magnolia predlaže za takvu priliku novu Royal Gardens kolekciju cvjetova. Oni dolaze upakirani modernim linijama i prozirnom kutijom, kao i ogledalima koja unose dozu glamura i svaku cvjetnu kombinaciju podižu na višu razinu. Poslovni pokloni s kojima ne možete pogriješiti.

Kolekciju krasi romantična estetika, funkcionalnost te stavlja naglasak na dugotrajnost. Kvalitetan i lijep proizvod čija ambalaža može poslužiti trajnijoj pohrani raznih predmeta ali i imati funkciju lijepe vaze. U kombinaciji sa opcijom dugotrajnih ruža ili svježeg cvijeća predstavlja idealan poklon kojim se može ukrasiti radni i/ili privatni prostor poslovnog partnera.

Poslovni pokloni

Povezano: Maja Kauzlarić lansirala svoj novi brend Royal Gardens koji spaja funkcionalnost i estetiku

Kod Royal Gardens cvjetnih kutija je vrlo zahvalno to što se kutije mogu personalizirati. Na njih se mogu ugravirati inicijali, logo tvrtke i slično. Takvi personalizirani pokloni najbolje pokazuju kako ste prilikom kupnje željeli istaknuti važnost određenog partnera. Dodatnu vrijednost poklona daje i dugotrajna ruža koja simbolično odražava dugotrajnu suradnju, te uz to sve i ručno napisana poruka koja se poklanja u kompletu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sajam čokolade i kave

Najveći sajam čokolade i kave ponovno u Family mallu

Treću godinu za redom pod pokroviteljstvom Muzeja čokolade Zagreb održavaju se Dani čokolade i kave u Family mallu. Najveći sajam čokolade...
- Advertisment -