Putuj bolje ima najbolju opciju rezervacije smještaja za poslovno putovanje

Bez obzira volite li ili ne poslovna putovanja, ona su često zaista nužna. Neke tvrtke imaju takav način poslovanja da i do 50% rada uključuje upravo putovanja, bilo unutar zemlje ili u inozemstvu. Taj postotak u nekim je firmama još i veći.  Sva ta putovanja potrebno je i organizacijski provesti pa se tako puno vremena gubi na operativno planiranje.

Rezervacija smještaja za poslovno putovanje ne znači samo odabrati pravi smještaj nego onaj koji je i na najboljoj mogućoj lokaciji i naravno po najpovoljnijoj cijeni. Ukoliko su česta putovanja u opisu posla, tvrtki je u interesu da se pronađu što bolji i povoljniji uvjeti.  

Inovacija na hrvatskom tržištu

Agencija Putuj bolje nije tipična turistička agencija. Kako kontinuirano prate i osluškuju svoje klijente i njihove potrebe, a pritom i primjećuju da se potrebe mijenjaju, postavili su si pitanje: kako ponuditi još bolje uvjete klijentima? Cilj im je da putovanja služe u svrhu poslovanja, a ne da postanu svrha. Željeli su olakšati posao osobama koje se direktno bave putovanjima. Tako je od nedavno na našem tržištu dostupna nova mogućnost koja je izuzetno zanimljiva firmama koje često odrađuju poslovna putovanja – book sm@rt!

Ova opcija omogućuje uštedu vremenu jer se ne troši vrijeme na pozive ili dopisivanja s posrednicima ili vlasnicima smještaja. S druge strane, tvrtke vole same bookirati smještaj.

Agencija Putuj bolje osmislila je izvrsno rješenje za takve tvrtke i njihov najnoviji proizvod Book sm@rt nudi upravo tu mogućnost. 

S jednim dobavljačem ugovorili su još bolje ulazne cijene, i kako znaju da ponekada volite sami rezervirati i pogledati, kako volite usporediti, onda su došli na ideju da vam omoguće ulazak u njihov account! Samostalno i bez posrednika u svakom trenutku možete pronaći najbolje cijene i ponudu primjerenu vašim poslovnim potrebama. Sve cijene koje vidite su ekskluzivne cijene i ponuda dostupna samo agencijama stoga se zaista radi o jedinstvenom pristupu bazi takve vrste.  

Kako funkcionira Book sm@rt? 

Od agencije Putuj bolje dobivate username i password s kojim se ulogirate i pristupate bazi hotela koju samostalno pretražujete i bookirate. Dobivate sve potrebne upute i stalnu podršku od strane agencije. Sustav je vrlo jednostavan, pregledan i transparentan. Nudi i analitiku, ali i pregled svih rezervacija (prošlih i budućih). 

Smještaj koji vidite je dostupan odmah, nije potrebna dodatna provjera putem kontakta sa smještajima ili posrednicima. 

Za ostvarena putovanja (uplaćene rezervacije) sakupljate i bodove, a onda za protuvrijednost tih bodova možete platiti rezervaciju hotela prilikom nekog od sljedećih putovanja. Broj bodova se automatski zbraja i dostupan vam je pregled istih u svakom trenutku. 

Može se plaćati svim kreditnim karticama bez uvećanja iznosa, a račun se izdaje na firmu. Više detalja pogledajte na linku.

Višegodišnja garancija kvalitete usluga 

Kako biti početnik je najgore – ne postoji povijest, no nakon 6 godina polako se stvara ta povijest, a i volumen prodaje. Tako je stvorena mogućnost da se s jednim dobavljačem dogovore dodatni popust s obzirom na njihov volumen.  Taj dobavljač 6 je godina testiran ne samo po cijenama već po obimu ponude, kvaliteti ponude, po tome kako rješavaju eventualne probleme, kako tretiraju goste itd.). Dokaz je to kako je ova nova usluga samo nastavak provjerene i održive suradnje i kako je vaše poslovno putovanje u najsigurnijim rukama. 

Foto: burst.shopify.com, Putuj bolje

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -