Poslovni trendovi koji će obilježiti proljeće

Proljeće nam je već pokucalo na vrata te donosi šarenilo i uzorke u ormare. U nastavku donosimo poslovne trendove koji će obilježiti ovo proljeće.

Plisirana suknja

poslovni trendovi za proljeće

Plisirane suknje su jedan od odjevnih predmet stvorenih za proljetno vrijeme. Svake sezone se vraćaju u modu dobivajući novu dizajnersku i modnu interpretaciju. Plisirane suknje variraju od različitih boja, uzoraka i tkanina. Svaka od njih je posebna na svoj način i prigodna da se adaptira uz svaki poslovni stil.

Odijela u boji

poslovni trendovi za proljeće

Odijela su iz muškog ormara prešla u ženski te svake sezone sve više žena ih uvrštava u njihove svakodnevne poslovne kombinacije. High street dućani brzo su se prilagodili zahtjevima i potrebama poslovnih žena da izgledaju elegantno za dnevne sastanke i obaveze koje ih očekuju u radnom tjednu.

Baloneri

poslovni trendovi za proljeće

Iako stižu duži, topliji i sunčaniji dani proljetno vrijeme prepuno je promjena. Baloner je idealan odjevni komad koji odgovara svakom stilu, a također je odličan odjevni predmet između jakne i kaputa za kišne dane.

Moderni kompleti

poslovni trendovi za proljeće

Moderni kompleti sastoje se od dva odjevna predmeta koja se podudaraju u motivima i tkanini. Kompleti su idealni za opuštenije dane te izvrsno pristaju osobama koje ne žele nositi odijela. Oni mogu varirati od kompleta od jakne i hlača, jakne i suknje, bluze i hlača.

Crna haljina

poslovni trendovi za proljeće

Iako je svaka sezona sklona promjenama, svaka žena traži univerzalne komade koje će moći nositi dugoročno u svim kombinacijama. Jedan od takvih odjevnih komada koja uvijek ima svoje mjesto u ormaru uz omiljene cipele ili sandale je crna haljina. Iako boje dominiraju u proljetnoj garderobi crna haljina odlično će naglasiti šarene modne dodatke poput nakita ili torbice.

Kimono

poslovni trendovi za proljeće

Svaka modna sezona donese novi odjevni komad koje žene vole. Jedan od njih je kimono koji se može kombinirati uz sve ležernije kombinacije umjesto balonera. Baloner je ultimativni modni klasik, no s vremena na vrijeme potrebno je napraviti modni iskorak te prigrliti nove trendove koji dolaze zato je ovo proljeće idealno vrijeme za investirati u kimono koji će zasigurno pronaći mjesto u svačijem ormaru.

Autor: Andrea Tintor

Foto:

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...