ARYA INTIMATES: prvi hrvatski brend posvećen ženama operiranima od karcinoma dojke

Brend donjeg rublja Arya Intimates namijenjen je ženama koje su zbog karcinoma dojke bile podvrgnute operaciji. Sve je krenulo s vlastitom dijagnozom karcinoma dojke osnivačice Simone Augustić i iskustvom siromašne ponude postoperativnog donjeg rublja i svega što je ženi esencijalno u svakodnevnom životu nakon operacije i kemoterapije.

postoperativno donje rublje

Postoperativna odjeća može biti vrlo ženstvena

“Bila sam šokirana slabom ponudom donjeg rublja i kupaćih kostima na našem tržištu. Bili su tako – ortopedski! Jedan od mojih najvećih izazova bio je pronaći udobnu i lijepu kućnu odjeću, pidžame i donje rublje koje bih nosila u periodu oporavka, ali i kasnije, te kupaće kostime u kojima bih se osjećala lijepo i opušteno na plaži.” 


Pročitajte više: “Ne živi kao da umireš nego živi kao da živiš” – poruka žene koja gubi borbu s rakom


Tada je rođena ideja o osnivanju brenda Arya Intimates i o proizvodnji donjeg rublja, pidžama i kupaćih kostima koje će ženama nakon operacije pružiti ljepotu, udobnost, sigurnost, simetričnost.

Cilj Arya Intimtes je pomoći ženama koje prolaze kroz kemoterapiju ili su suočene s promjenama na tijelu nakon karcinoma dojke – da na jednom mjestu nađu sve što im je potrebno kako bi se osjećale lijepo, samopouzdano i potpuno, kao prije. 

postoperativno donje rublje

Osim što proizvode specijalnu intimnu odjeću i kupaće kostime, Simona Augustić je otvorila i trgovinu u Zagrebu u Jurišićevoj 19 (Rotonda centar) te prvu hrvatsku web trgovinu sa svim proizvodima koji su ženi potrebni u procesu liječenja – od turbana, do predivnog ženstvenog donjeg rublja. Također su ugovorni isporučitelj grudnjaka na doznaku HZZO-a.

Postoperativno donje rublje, pidžame i kupaći kostimi s džepićima

Izbor odgovarajućeg postoperativnog grudnjaka nakon mastektomije često je podcijenjen, a bitan dio ovog iskustva.

Mnoge žene potvrđuju da veću pažnju posvećuju izboru postoperativnih grudnjaka nego što su tome posvećivale prije karcinoma dojke, jer je to jedan od bitnih načina da uljepšaju i ukrase svoje tijelo ženstvenim modelima grudnjaka, čipkom, bojama…

postoperativno donje rublje

Pročitajte više: Kako je jednoj zaposlenoj majci rak dojke promijenio pogled na život?


Gubitak dojki već je samo po sebi traumatično iskustvo, odabir odgovarajućeg donjeg rublja ne bi trebao biti.

Ova pidžame s džepićima za lagani umetak idealan su izbor i kao kućna odjeća ili pidžama za boravak u bolnici, za žene koje se ne žele odreći simetrije nakon mastektomije.

Naši postoperativni kupaći kostimi i bikiniji dizajnirani su s diskretnim modifikacijama koje su toliko suptilne da uopće ne podsjećaju na postoperativne kupaće kostime.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -