Poziv na MBA predavanje „Importance of organizational culture in managing change“

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati Maria Anargyrou-Nikolic, General Manager za Coca-Cola HBC Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija.

Predavanje na temu Importance of organizational culture in managing change” će se održati u utorak 16.2.2016. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

MBA predavanje „Importance of organizational culture in managing change“

Kako bi bile uspješne, kompanije se stalno moraju prilagođavati svakodnevnim promjenama na tržištu. Iako su učinkovita strategija i operativni modeli važni, vjerojatno najvažnija stvar u menadžmentu promjena je organizacijska kultura.

Coca-Cola HBC započela je promjenu svoje organizacijske strukture 2012. godine spajanjem s Coca-Cola HBC B-H Sarajevo. Transformacija je trajala do 2014. godine, kada se novo uspostavljenoj poslovnoj jedinici pridružila Coca-Cola HBC Slovenija.

Ova promjena je važna, ne samo zbog integracije tri različite organizacije, nego i zbog pridruživanja različitih timova drugačijih kulturnih i menadžmentskih navika. U ovoj promjeni, organizacijska kultura je najvažnija komponenta. Omogućuje uspostavljanje jedinstvene, ojačane i visoko učinkovite poslovne jedinice Adria, koja održava vodstvo na tržištu i stječe povjerenje potrošača te istovremeno stvara organizacijsku kulturu orijentiranu prema budućnosti koja se temelji na već uspostavljenim vrijednostima Coca Cole Hellenic.

Maria Anargyrou-Nikolic glavna je direktorica Coca-Cole HBC Hrvatska te je odgovorna za Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Prije preuzmanja te pozicije 2013. godine, bila je direktorica Odjela za komercijalne poslove Coca Cola HBC Srbija i Crna Gora. Prije pridruživanja Coca Coli HBC Srbija i Crna Gora 2010. godine, radila je na mjestu direktorice marketinga za područje Grčke i Balkana u tvrtki Nestle Ice Cream.

U svojoj je karijeri osim toga radila na vodećim radnim mjestima u području marketinga u nekoliko grčkih i međunarodnih tvrtki, gdje je stjecala znanje i iskustvo iz različitih industrija i razvijala svoje liderske vještine.

Dobitnica je nagrade „Poslovna žena godine“ koju joj je 2013. dodijelio Klub ekonomskih novinara Srbije za inovativnost u marketingu. Društveno je angažirana te predana provedbi projekata iz područja društvene odgovornosti.

Maria Anargyrou-Nikolic diplomirala je ekonomiju na Sveučilištu Piraeus u Grčkoj te završila MBA (opći poslijediplomski studij menadžmenta) na Atenskom laboratoriju poslovne administracije. Cijeni izvrsnost u radu, želju za učenjem i razvijanjem i posebno je posvećena mentoriranju mladih talenata.

Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a glavni sponzor je Kongresni centar FORUM Zagreb. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn.

Članice Women in Adria imaju pravo na 50 posto popusta na cijenu ulaznice. Sve zainteresirane članice za ostvarenje popusta mogu se javiti gosp. Nikoli Jeliću na e-mail: [email protected].

Info i foto: MBA Croatia

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više