Poznati modni Andy’s atelier na novoj adresi!

Andreu Anić Dokmanović, modnu dizajnericu poznatog hrvatskog brenda Andy’s, javnost prepoznaje po uvijek originalnim i domišljatim kreacijama, bogatim haljinama i kaputima uz koje nećete proći nezapaženo. Posljednjih nekoliko godina na domaćoj se modnoj sceni nametnula kao dizajnerica čiji je rad prepoznat i van granica Hrvatske.

Nedavno je otvoren novi Andy’s atelier u Rijeci (ul. S.V.Čiče 20B), a na portalu Stilueta su opisali kako on izgleda, jer su ga osobno posjetili, a prenosimo članak u cijelosti. Ponosni su što njezin rad ima središte upravo u Rijeci te s veseljem prate svaki njezin idući modni korak.

Novi Andy’s atelier u Rijeci

Baš kao i uvijek, Andrea nas je dočekala vedrog i nasmijanog lica i sama uzbuđena što je posjećujemo u novom prostoru. Već s prvim korakom nismo mogli sakriti oduševljenje, prostor osim što izgleda divno, zrači pozitivnom i svježom energijom.

Andy’s atelier

Ugodan prostor okupan je prirodnim svijetlom, a bijeli zidovi pridodaju osjećaju prostranosti. Iako je i sam za sebe prostor vrlo lijep, mi smo se ipak usredotočili na brojne detalje te naravno kreacije na svakome koraku. Od prepoznatljivih kaputa, preko haljina i suknji, u ovome ćete atelieru svakako pronaći nešto za sebe.

Prostor za rad, isprobavanje haljina ili samo razgovor i planiranje kreacije s Andreom  – sve je na jednome mjestu i izgleda odlično! Svi ovi dijelovi čine kreativnu atmosferu u kojoj se svatko osjeća ugodno i opušteno.

Također odnedavno su sve kreacije dostupne i preko WEB SHOPA, stoga nema razloga za brigu ako niste u mogućnosti i sami zaviriti u novootvoreni atelier. Našoj Andrei želimo puno uspjeha na novoj adresi, smijeha, plesa i divnih kreacija te još jednu uspješnu modnu sezonu.

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Andy’s atelier

Preuzeto s portala Stilueta.net.

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Ivor Mažar – Stilueta

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Ne propustite ove EU natječaje do kraja godine

Dosad ste se već nebrojeno puta susrele s pojmom „povlačenja“ sredstava iz EU fondova, ali niste imale vremena istražiti što bi...