Predstavljanje knjige “Afra” Anđe Marić u zagrebačkom kafiću Playgroud

U subotu, 30. siječnja, u 17 sati u zagrebačkom kafiću Playground (Tkalčićeva 84) održat će se promocija knjige „Afra“ glazbenice, spisateljice i kolumnistice Anđe Marić.

Promocija knjige “Afra” Anđe Marić

Predstavljanje knjige moderirat će Antonia Erenet Ondrušek, a posebna gošća bit će djevojčica koja predstavlja Afru.

Iako je riječ o prvom romanu Anđe Marić, „Afra“ je već prevedena na slovenski, engleski i mađarski jezik. Knjiga, namijenjena djeci u dobi od 8 do 12 godina, govori o samopouzdanju, prijateljstvu i važnosti činjenice da je svatko od nas poseban.

„Afra je nastala jedne jeseni 2010. godine kada sam ostala sama dva tjedna. Uplašena i malena, jer i odrasle žene to mogu biti, sjetila sam se svojeg djetinjstva i dana kada sam učila o prijateljstvu, samopouzdanju, hrabrosti i međuljudskim odnosima. Željela bih vam poručiti da i mi odrasli imamo svoje strahove, ponekad smo maleni i uplašeni, ali najvažnije – velika većina nas je zaboravila kako nam je bilo kada smo i sami bili djeca. A što sada radimo? “Kvarimo’’ svoju djecu, kako su i nas “pokvarili’’. To je taj začarani krug i objašnjenje zašto nam je društvo ovakvo kakvo je. Ali ja imam nade za sutra. Što se više nas sjeti kako je to biti dijete, a ponekad i probudi taj osjećaj ili barem pogled na svijet, bit će nam ljepše. A vi djeco, popustite nam malo jer ni nama nije lako, no vi ste svakako pametniji. I još nešto: sjetite se ovih riječi kada odrastete. Do tada, puno sreće, igre i veselja!“, rekla je Anđa Marić.

Na vrijednost njihove posebnosti Anđa Marić će djeci ukazati i na subotnjem druženju, a svakog kupca knjige očekuje i jedinstvena posveta.

Info i foto: Prorsus komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...