Varteksova nova kolekcija donosi modele koje ćete obožavati

Što obući na posao je pitanje koje si većina nas postavlja i to svakodnevno. Modna i tekstilna kompanija Varteks u svojoj trgovini u City Centru One West Zagreb predstavila je 18.10.2018. novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen – zima 2018./2019. s posebnim naglaskom na muškom i ženskom poslovnom odijevanju koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene.

Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.

Varteks kolekcija za jesen – zimu 2018./2019. spaja moderno i vječnu eleganciju. Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, u novoj kolekciji pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi, a kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit- slim, business fit- regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Što obući na posao

Kako bi odjeća bila još kvalitetnija, otpornija i udobnija, tkanine su oplemenjene različitim doradama, a poseban fokus Varteks je stavio i na dorade na vunenim tkaninama koristeći više gradacija vune, a sve osiguravaju izrazitu udobnost prilikom nošenja.

Prigodom predstavljanja kolekcije u novoj Varteks odjeći pistom su prošetali influenceri i ambasadori brenda: voditeljica Antonija Stupar Jurkin, pjevač Marko Tolja, te Zita Varga, violončelistica Zagrebačke Filharmonije. Uz njih na reviji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog i poslovnog života.

što obući za posa

Prilagođavajući se potrebama tržišta i kupaca, kompanija Varteks, koja ove godine slavi 100 godina stvaranja mode, definirala je novi shop koncept poslovnica, a kupcima je odnedavno na raspolaganju i web shop u kojem brže mogu doći do željenih artikala.

Foto: Varteks

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -