Prijavite se i budite dio najvećeg eventa ženskog poduzetništva u Sloveniji- okupljanja 500 poduzetnica

Imale smo snove. Krenule smo 2012. godine za kuhinjskim stolom. Tri žene, tri poduzetnice, svaka sa svojim snovima, a istom vizijom. Sanjale smo o 500 žena, o 500 poduzetnica na jednom mjestu.

Prve godine nas je bilo 290, druge 400, treću godinu (prošlu) su se nam ostvarili snovi, na eventu nas je bilo prisutnih 530. Zato sanjamo i dalje – da vas ove godine vidimo u velikoj dvorani hotela Grand Hotel Union – svih 650 poduzetnica.

Event 500 poduzetnica

Toliko sjajućih lica, sretnih osmjeha, rukovanja i novih otkrića. U svim tim godinama naučile smo mnogo. Slušamo vaše želje, što želite čuti, i mi ćemo se pobrinuti da ovaj event bude najbolji i ostane zapisan na vašoj koži te da otiđete kući s barem jednim “Aha” uvidom.

Event će se održati u srijedu, 9. ožujka 2016. godine u Grand Hotel Union Ljubljana (Miklošičeva cesta 1). Od 9 do 14 sati službeni dio, a poslije 14 sati planirano je vođeno umrežavanje od strane BNI-a.

Dress code? Nešto crveno. Crvena nit eventa – “Sve imam, a prodati ne znam!”.

Za sadržaj i tijek eventa, pogledajte na našu web stranicu Podjetnica.com. Ako i vi želite biti dio naše priče, podijeliti svoja iskustva i iskusiti umrežavanje na eventu, onda se možete prijaviti na ovom linku.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Članice Women in Adria imaju najnižu kotizaciju od 49 eura.

Iskoristite priliku i event 500 poduzetnica. Svojom prijavom na event dobit ćete priliku sebe i svoju tvrtku predstaviti svima nama, a vaš opis bit će objavljen i na webu i našoj Facebook stranici. Ovih dana imamo velik broj posjetitelja na našoj stranici, pa dnevno bilježimo i preko 1 500 žena, koje čitaju koje poduzetnice mogu sresti na eventu.

Info: Podjetnica.com

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...