Prijavite se i budite dio najvećeg eventa ženskog poduzetništva u Sloveniji- okupljanja 500 poduzetnica

Imale smo snove. Krenule smo 2012. godine za kuhinjskim stolom. Tri žene, tri poduzetnice, svaka sa svojim snovima, a istom vizijom. Sanjale smo o 500 žena, o 500 poduzetnica na jednom mjestu.

Prve godine nas je bilo 290, druge 400, treću godinu (prošlu) su se nam ostvarili snovi, na eventu nas je bilo prisutnih 530. Zato sanjamo i dalje – da vas ove godine vidimo u velikoj dvorani hotela Grand Hotel Union – svih 650 poduzetnica.

Event 500 poduzetnica

Toliko sjajućih lica, sretnih osmjeha, rukovanja i novih otkrića. U svim tim godinama naučile smo mnogo. Slušamo vaše želje, što želite čuti, i mi ćemo se pobrinuti da ovaj event bude najbolji i ostane zapisan na vašoj koži te da otiđete kući s barem jednim “Aha” uvidom.

Event će se održati u srijedu, 9. ožujka 2016. godine u Grand Hotel Union Ljubljana (Miklošičeva cesta 1). Od 9 do 14 sati službeni dio, a poslije 14 sati planirano je vođeno umrežavanje od strane BNI-a.

Dress code? Nešto crveno. Crvena nit eventa – “Sve imam, a prodati ne znam!”.

Za sadržaj i tijek eventa, pogledajte na našu web stranicu Podjetnica.com. Ako i vi želite biti dio naše priče, podijeliti svoja iskustva i iskusiti umrežavanje na eventu, onda se možete prijaviti na ovom linku.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Članice Women in Adria imaju najnižu kotizaciju od 49 eura.

Iskoristite priliku i event 500 poduzetnica. Svojom prijavom na event dobit ćete priliku sebe i svoju tvrtku predstaviti svima nama, a vaš opis bit će objavljen i na webu i našoj Facebook stranici. Ovih dana imamo velik broj posjetitelja na našoj stranici, pa dnevno bilježimo i preko 1 500 žena, koje čitaju koje poduzetnice mogu sresti na eventu.

Info: Podjetnica.com

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...