Prijavite se na jedinstveni „Dan u raju s Angelsicama“

U nedjelju, 20. rujna 2015. u Zagrebu, na adresi zagrebačkog Angels studia, Radnička 1 a, održat će se poseban i jednistveni “Dan u raju s Angelsicama” na kojem će sve zainteresirane djevojke i žene iznad 18 godina, koje se prijave, imati prilike probati Angels Body and Emotions programe. Gornjeg dobnog ograničenja nema, kao i ni potrebnih fizičkih predispozicija, za ovaj trening treba vam samo dobra volja, bočica vode i želja za plesom.

Angels Body and Emotions Studio za žene poziva na besplatne treninge

Intro satovi biti će fokusirani na dva Angels Body and Emotions programa – Classic i Workout. Program Classic je onaj na kojeg su Angelsice najviše ponosne i koji postoji već više od četiri godine, a nastao je zahvaljujući dugogodišnjem instruktorskom iskustvu autorica programa Ivke Armande Todorović i Dolores Mihelić.

Intro satovi za nove Angelsice održat će se prema slijedećem rasporedu:

  • Body And Emotions Classic u 10, 16 i 17:30 sati u trajanju od 90 minuta
  • Body and Emotions Workout u 10:30 sati u trajanju od 60 minuta.

*Gošće koje na licu mjesta postanu naše polaznice dobit će popust na prvu članarinu i poseban poklon sponzora.

Angels Body and Emotions Classic osmislile smo u želji da ženama pružimo mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu! Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama.

Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži: Angels Body and Emotions workout te šipku i ples.

Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!

Dan_u_raju_s_Angelsicama_2

Angels Body and Emotions Workout senzualna je i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi. Namijenjen isključivo ženama Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.

Angels studio u Zagrebu posluje po jedinstvenoj licenci Body and Emotions, te ženama pruža raznovrsne programe holističkog fitnessa koji djeluje na žensko biće iznutra i izvana. Naime, svi programi bazirani su na spoju emocija i tijela, izrazito su plesni i ženi omogućuju da plesnim, kružnim pokretima uz korištenje rekvizita poput stolice, fotelje i šipke, oblikuju tijelo i uz to se dobro zabave.

Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena dijeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija.

Takav pristup vježbanju kreira ugodnu i poticajnu atmosferu zbog kojeg svaka žena svoje tjedne treninge ljubomorno čuva za sebe bez iznimke – godinama.

Slijedeći tu misiju na Danu u raju osim intro satova biti će i radionice drugih Angels programa, kao i radionice Organizirana i Sretna s Kristinom Brkić, Sirova Hrana Mihaele Devescovi, te novog treninga Fly Angels, ali gošće očekuju i darovi i degustacije brojnih sponzora poput Polleo Sporta, Batista, Bolero sokova, SirovaHrana.hr, L’elboraria, Velisa, Melema i Pearl Dropsa i drugih.

Studio se nalazi na lokaciji Radnička 1a, a prijave za upise su u tijeku. Zainteresirane vježbačice prijaviti se mogu na mail: [email protected], ili na broj telefona 095/ 9232 470.

Detaljan raspored i informacije možete pronaći i na web stranici, fan pageu ili Facebook eventu.

Dan_u_raju_s_Angelsicama_1

Foto: Angels Body and Emotions

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -