Prijavite se na studentsko natjecanje i zakoračite u svijet poduzetništva

S obzirom na sve veće potrebe za razvojem poduzetništva među studentskom populacijom pozivamo sve studente na području grada Zagreba da svojom inovativnošću kroz pisanje poslovnog plana postanu poduzetnici. Prijavite se na studentsko Business Plan natjecanje i osvojite naprednu edukaciju i mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Studentsko Business Plan natjecanje

Studenti često imaju briljantne ideje, ali nisu sigurni kako i odakle krenuti. Mi imamo relevantna znanja i iskustvo te vam možemo pomoći u ostvarenju cilja – postati uspješan poduzetnik. Pozivamo studente da se prijave na studentsko natjecanje u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) – promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području grada Zagreba. Prijave su otvorene do 14.1.2016., detaljne informacije o otvorenom natječaju potražite na web stranici www.raza.hr.

Projekt je namijenjen studentima na području gradu Zagrebu s ciljem poticanja inovativnog poduzetništva, širenja poduzetničke kulture te poboljšanje obrazovanja usmjerenog na poduzetništvo.

Nakon prikupljenih prijava mentorski tim će evaluirati i odabrati timove koji nastavljaju s natjecanjem. Odabrani timovi nastavljaju razvoj svojih poslovnih planova uz mentorsku podršku, a najboljim timovima su namijenjene nagrade:

  • Napredna edukacija za stjecanje poduzetničkih vještina u protuvrijednosti od 8 000 kn
  • Najbolji tim će dobiti mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci, protuvrijednost nagrade iznosi 15 000 kn

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet u suradnji sa SEECEL-om.

Cilj projekta je uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196, 58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o projektu i uvjetima natječaja potražite na www.raza.hr.

studentsko_natjecanje_1

Izvor i foto: Raza

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više